❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

yok kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıp hala iptal yemeyen var mı? Dün gelen gelmiş de bugün geri çekmişler kargoları iptal mesajı henüz gelmese de kargo dağıtımdan geri döndürdü paketleri.

Bugün çektiler hepsini, kargoya verilmeyenler direkt iptal yedi verilenler haber verilmeden geri çekildi. Hala çekilmeyen varsa da zaten pazartesiye kadar dağıtım yokken çekerler.
amerikadna çekmediler

yok kankam

amerikadna çekmediler
Çekiyorlar benim siparişte 2 kargo vardı biri cuma geldi aldım sorun çıkmadı diğeri ta Konya’dan yola çıktığı için bizim şehre gelene kadar 2 gün geçti bugün tam şehre gelmişken dağıtımdan çekmişler 😀

Alıp hala iptal yemeyen var mı? Dün gelen gelmiş de bugün geri çekmişler kargoları iptal mesajı henüz gelmese de kargo dağıtımdan geri döndürdü paketleri.

Bugün çektiler hepsini, kargoya verilmeyenler direkt iptal yedi verilenler haber verilmeden geri çekildi. Hala çekilmeyen varsa da zaten pazartesiye kadar dağıtım yokken çekerler.
amerikayı çekmezler herhalde daha

Amerika methodu ile alındıysa bir şey olmaz ama gürcistan method ile alınanlar iptal yedi ve geri çekildi evet.

Çekiyorlar benim siparişte 2 kargo vardı biri cuma geldi aldım sorun çıkmadı diğeri ta Konya’dan yola çıktığı için bizim şehre gelene kadar 2 gün geçti bugün tam şehre gelmişken dağıtımdan çekmişler 😀
daha demin geldi ürünüm

amerika methodu ilemi aldın

daha demin geldi ürünüm

amerika methodu ilemi aldın
Konudaki kod ile almıştım. Şuan şubede gözüküyor teslim etmeme nedeni olarak benim paketi kabul etmediğimi yazmışlar. Şubeye gidip alayım desem sanırım vermezler.

gürcilerde bende iptal yokta şu transfer başıma bela olcak pazar günü iptal gelmezde p.tesi dağıtıma çıkmadan iptal yemese iyi

1 ürünüm aras kargoyla geldi sabah 3 ürün trendyol express hala dağıtımda gözüküyor umarım gelir.

gürcilerde bende iptal yokta şu transfer başıma bela olcak pazar günü iptal gelmezde p.tesi dağıtıma çıkmadan iptal yemese iyi
Saatlere baktım da sabah il şubesine gelmiş bugün şube kapanmadan hemen önce de ilçedeki yerel şubeye geldi gözüküyor, ama sabah erkenden daha paket ilçeye gelmeden paketi kabul etmediğim için iptal demişler garip bir mesele. Madem geri çektiler neden şubeye gelmiş sanırım pazartesi erkenden geri gider bu 😀

Gürcüler normalde dün iptal yemişti bu arada, çok yorum gördüm o konuda. Sizi unutmuşlar herhalde.

Saatlere baktım da sabah il şubesine gelmiş bugün şube kapanmadan hemen önce de ilçedeki yerel şubeye geldi gözüküyor, ama sabah erkenden daha paket ilçeye gelmeden paketi kabul etmediğim için iptal demişler garip bir mesele. Madem geri çektiler neden şubeye gelmiş sanırım pazartesi erkenden geri gider bu 😀
yurtiçi kargoda da böyle oluyor ara sıra expres ise zaten direk sayfada iade başlatıldı yazıyor ona göre gelir seninki belki benim 13 parça kargomun hiçbirinde sıkıntı yok amerikalr hepsi geldi gürciler p.tesi epsi

o zaman ıade deıl farklı bişey var iade olsa herkeste çekerlerdi
Öyle olmuyor ki adamlar gördüğünü sırayla iptal ediyor şans işi. Daha biri üstte yazmış mesela gürcü olmasına rağmen iptal yememiş 😀

yurtiçi kargoda da böyle oluyor ara sıra expres ise zaten direk sayfada iade başlatıldı yazıyor ona göre gelir seninki belki benim 13 parça kargomun hiçbirinde sıkıntı yok amerikalr hepsi geldi gürciler p.tesi epsi
Yapacak bir şey yok zaten 2000 liralık sepetin 1400TL ye yakın olan kargosu geldi diğer kargo iade olsa da hakkımız bu kadarmış deriz napalım. 13 parça da maşallah yani tek hesapla yapmadın sanırım sen 😀

Son düzenleme:
Geri