❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

sırf son dk havit indirimleri aklıma geldi diye havit mouse almaktan vazgeçtim indirimde keşke hatırlasaydınız :uzgunpeepo:
aulanın manyetıgını alacaktım baktım bunun yorumları fazla puan da yuksek aldım gectım gece gece :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf son dk havit indirimleri aklıma geldi diye havit mouse almaktan vazgeçtim indirimde keşke hatırlasaydınız :uzgunpeepo:
900 tl ye nasıldır sizce

900 e o klavye bedava , manyetiğe alışkın değil kasası hoş değilse sana göre iade bas ama yazık olur
ben bıraderde vardı manyetık klavye onu kullandım aklım ona gıdıyor ama o 7 k su an bunun onunla aynı olması ımkansız sımdı bı blue swıtch klavye var araba egzozu gıbı evde ses cıkartıyor :D

ben bıraderde vardı manyetık klavye onu kullandım aklım ona gıdıyor ama o 7 k su an bunun onunla aynı olması ımkansız sımdı bı blue swıtch klavye var araba egzozu gıbı evde ses cıkartıyor :D
Aula F87 Pro ve Ulugames Howl 75 baya iyi fiyatlara düşüyordu onları aldım ben

3 ü aynı olmak üzeri 6 parça almıştım 4 kargo 3 ü teslim edildi bi tane tek kaldı
ulan tüm kartlara olaydı kredi kartını patlatırdım Allah bunu bildiği için vermedi vardır her şeyde bir hayır

o zaman iade etme knk zamanla alışırsın bence blue switchten kat be kat iyidir kulağını tırmalar o zamanla :kekw: ben atk x6- x11 fare alcaktım sonra sıkıntılı gelir falan diye önceden ajazz 159 pro kullanmıştım 1200 e aldım :monkahmm:

o zaman iade etme knk zamanla alışırsın bence blue switchten kat be kat iyidir kulağını tırmalar o zamanla :kekw: ben atk x6- x11 fare alcaktım sonra sıkıntılı gelir falan diye önceden ajazz 159 pro kullanmıştım 1200 e aldım :monkahmm:
prolar :D onları cok alıp sattım sımdı deather v4 proya gectım dunya varmıs

Alıp hala iptal yemeyen var mı? Dün gelen gelmiş de bugün geri çekmişler kargoları iptal mesajı henüz gelmese de kargo dağıtımdan geri döndürdü paketleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gürcüden verilen ptt kargoda olan siparişimi çekmişler :D
Bugün çektiler hepsini, kargoya verilmeyenler direkt iptal yedi verilenler haber verilmeden geri çekildi. Hala çekilmeyen varsa da zaten pazartesiye kadar dağıtım yokken çekerler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,043
Son üye
....mehmet
Geri