arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
maksımum kaca dusuyordu hocam1 civarına düşüyordu salı günleri çok manıklı bir alışveriş olmamış
maksımum kaca dusuyordu hocam1 civarına düşüyordu salı günleri çok manıklı bir alışveriş olmamış
ben 1100 görmüştüm . sanki biraz boşa harcanmış kupon gibi oldu hocam :/maksımum kaca dusuyordu hocam
1000 1100maksımum kaca dusuyordu hocam
iade ediyorum o zaman urunu ya pek de sevmedım hıssıyatı zatenben 1100 görmüştüm . sanki biraz boşa harcanmış kupon gibi oldu hocam :/
sırf son dk havit indirimleri aklıma geldi diye havit mouse almaktan vazgeçtim indirimde keşke hatırlasaydınıziade ediyorum o zaman urunu ya pek de sevmedım hıssıyatı zaten
aulanın manyetıgını alacaktım baktım bunun yorumları fazla puan da yuksek aldım gectım gece gecesırf son dk havit indirimleri aklıma geldi diye havit mouse almaktan vazgeçtim indirimde keşke hatırlasaydınız![]()
900 tl ye nasıldır sizcesırf son dk havit indirimleri aklıma geldi diye havit mouse almaktan vazgeçtim indirimde keşke hatırlasaydınız![]()
900 e o klavye bedava , manyetiğe alışkın değil kasası hoş değilse sana göre iade bas ama yazık olur900 tl ye nasıldır sizce
ben bıraderde vardı manyetık klavye onu kullandım aklım ona gıdıyor ama o 7 k su an bunun onunla aynı olması ımkansız sımdı bı blue swıtch klavye var araba egzozu gıbı evde ses cıkartıyor900 e o klavye bedava , manyetiğe alışkın değil kasası hoş değilse sana göre iade bas ama yazık olur
Aula F87 Pro ve Ulugames Howl 75 baya iyi fiyatlara düşüyordu onları aldım benben bıraderde vardı manyetık klavye onu kullandım aklım ona gıdıyor ama o 7 k su an bunun onunla aynı olması ımkansız sımdı bı blue swıtch klavye var araba egzozu gıbı evde ses cıkartıyor![]()
o zaman iade etme knk zamanla alışırsın bence blue switchten kat be kat iyidir kulağını tırmalar o zamanlaben bıraderde vardı manyetık klavye onu kullandım aklım ona gıdıyor ama o 7 k su an bunun onunla aynı olması ımkansız sımdı bı blue swıtch klavye var araba egzozu gıbı evde ses cıkartıyor![]()
prolaro zaman iade etme knk zamanla alışırsın bence blue switchten kat be kat iyidir kulağını tırmalar o zamanlaben atk x6- x11 fare alcaktım sonra sıkıntılı gelir falan diye önceden ajazz 159 pro kullanmıştım 1200 e aldım
![]()
Bugün çektiler hepsini, kargoya verilmeyenler direkt iptal yedi verilenler haber verilmeden geri çekildi. Hala çekilmeyen varsa da zaten pazartesiye kadar dağıtım yokken çekerler.gürcüden verilen ptt kargoda olan siparişimi çekmişler![]()