❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,307
Arkadaşlar dün gece patlak veren hello50 kodu ile trendyola üşüştük, sabaha doğru sorunlar oldu sipariş veremeyenler oldu rehber niteliğinde açıklamaya geldim

1-) e-posta
yeni bir e posta açmak püf noktalardan biri. ben gmail kullandım 4 kez sorun yaşamadım. kendi kullandığınız hesapta indirimi KULLANAMAZSINIZ

2-) trendyol hesap açma
vpn kapalı bir şekilde DAHA ÖNCE İNDİRİM KULLANMADIĞINIZ BİR TARAYICIDA (farklı hesap olsa da farketmiyor. trendyol izin vermiyor.) hesap açıyosunuz.

3-) devamında
hesabı açıp giriş yaptığınızda tarayıcıyı kapatıp turbovpni açıyorsunuz. (vpni siz seçebilirsiniz ben sorun yaşamadığım vpni paylaşıyorum sizlerle) sol üstten 3 çizgiye basıp sunuculara geliyosunuz. arama kısmına gürcistan yazıyorsunuz. tek seçenek var onu seçiyorsunuz. (vip istiyor ne yapmalıyım? -7 günlük deneme sürümünü alıp aboneliği iptal edin) ardından istediğiniz ürünü sepetinize ekliyorsunuz. sepeti görüntüle kısmında indirim kodu ekle kısmından ekliyorsunuz

4-) ödeme (püf nokta)
tr kartlarını kabul etmiyor. ben migros moneypay cüzdan sanal karta ibandan fast yaparak bakiye yükledim oradan ödeme yaptım. başarılı bir şekilde sipariş oluşturdum. (option, tkpay gibi şeylerle de oluyor sanırım ama denemediğim için kesin bir şey diyemem.)

5-) mutlu son
"sipariş iptal olur, geri çekilir" vs. deniyor ama denemekten zarar gelmez. 2 kulaklık 2 stanley termos aldım. sonucu hep birlikte göreceğiz.

+ee iyi hoş kodlar nerede?;
Kiwi60 --> 700t maksimum indirim
inex50 --> 700₺ maksimum indirim
Hello50 --> 600₺ maksimum indirim
Crazy40 --> 500₺ maksimum indirim

+2000e 1000 indirim vardı noldu o?
onu bende bilmiyorum. hello50 kodu 2000tl limitli %50 indirim veriyordu şuan limiti 1200₺ olmuş.

umarım hayalinizdeki ürüne kavuşmanıza ufakta olsa yardımcı olmuş olurum. iyi eğlenceler değerli donanım arşivi forum kullanıcıları!

daha önce bir konu açılmış ama yanlış anlatılmış. yapamayan kişiler vardı. 4 kez sipariş verdim bu taktikle şuan 5.ye hazırlanıyorum

vpn için 7 günlük deneme yerine önce para çekip 30 gün içerisinde iptal edebilirsiniz seçeneği var siz nasıl yaptınız link vs var mı?

Ödeme yaparken genel olarak kullandığınız kartları yazar mısınız Sadece MoneyPay ve benzeri yerlerde mi oluyor

vpn için 7 günlük deneme yerine önce para çekip 30 gün içerisinde iptal edebilirsiniz seçeneği var siz nasıl yaptınız link vs var mı?
bana direk 7 gün ücretsiz seçeneği çıktı onu seçtim. farklı vpnlerde kullanılabilir hepsi aynı kapıya çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme yaparken genel olarak kullandığınız kartları yazar mısınız Sadece MoneyPay ve benzeri yerlerde mi oluyor
evet moneypay ve benzere sanalkartlarla ödeme kabul ediyor. türkiye kartlarını kampanya türkiyeye yönelik olmadığı için reddediyor

Nasıl 700tllik ürünü ücretsiz alabiliyor muyuz yani
hayır 700₺lik ürüne %60 indirim oluyor. maksimum 700₺ iade ediyor onu demeye çalıştım.

ürün önerisi
stanley termos yarım litrelik. 1400den 700e düşüyor

Son düzenleme:
Varmı ürün önerisi başka
3 tane farklı boyutlarda termos aldım. 2 tanede kulakiçi bluetooth kulaklık aldım. giyim ayakkabı aksesuar hediyelik elektronik kategorilerine göz atabilirsin. sistemin varsa sıvı soğutma yada çevre ekipmanı alabilirsin

evet moneypay ve benzere sanalkartlarla ödeme kabul ediyor. türkiye kartlarını kampanya türkiyeye yönelik olmadığı için reddediyor

YKS kitap alıcam diye MoneyPay bile açtım hala TR kartları geçerli değil diye bir yazı çıkıyor tek sorunum o çözemedim bi

YKS kitap alıcam diye MoneyPay bile açtım hala TR kartları geçerli değil diye bir yazı çıkıyor tek sorunum o çözemedim bi
ibandan moneypaye sipariş ücreti kadar yükleme yaptıktan sonra sanal kart bilgilerini kopyalayıp ödeme kısmında kart bilgilerini doldur o sanal kartın bilgileri ile olması lazım. v

Fixli değil mi bu şimdi tekrardan denedim hala bu kupon belli bir kullanıcı grubu için geçerli diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,182
Üyeler
186,855
Son üye
Bosman
Geri