❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Böyle bir indirim konusu açılmamış ki hiç. Size özel olmasın bu indirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bug olmuş diye ucuza aldınız yani. Normal fiyatı 2000 lira Nova 2 lite'ın. Nova HD'ye 600 lira bile vergi çıksa 1200 liraya gelmiş olacak. Kötü değil bence.
Gamesir sitesinde 30 dolar yani 1.3k nova lite 2 . vergi çıkacak 300-400 tl 1700 lük olacaktı . + yönleri dongle usb olması performans yönelikli .
gamesir hd rumble görüntüsü, özellikleri her türlü daha iyi ancak bu özellikler öncelik nintendo switch için üretilmiş. 15 dolara alınan rumble kol
indirimsiz haliene gelmiş olacak sitedede 30 dolara satılıyor zaten.

Gamesir sitesinde 30 dolar yani 1.3k nova lite 2 . vergi çıkacak 300-400 tl 1700 lük olacaktı . + yönleri dongle usb olması performans yönelikli .
gamesir hd rumble görüntüsü, özellikleri her türlü daha iyi ancak bu özellikler öncelik nintendo switch için üretilmiş. 15 dolara alınan rumble kol
indirimsiz haliene gelmiş olacak sitedede 30 dolara satılıyor zaten.
15 dolara aldılar ama %60 vergiyle zaten 24 dolar olmasını bekliyorduk. 24 değil 30 dolar oldu. 1200 liraya daha iyi bir kol yok bence Nintendo Switch için. Ayrıca buna bile 575 lira vergi çıktıysa nova 2 lite'a daha fazla vergi çıkma ihtimali var. Switch için alanlar iade etmesin fena fiyat değil.

15 dolara aldılar ama %60 vergiyle zaten 24 dolar olmasını bekliyorduk. 24 değil 30 dolar oldu. 1200 liraya daha iyi bir kol yok bence Nintendo Switch için. Ayrıca buna bile 575 lira vergi çıktıysa nova 2 lite'a daha fazla vergi çıkma ihtimali var. Switch için alanlar iade etmesin fena fiyat değil.
benim switch lite’ım da olduğu için iade etmedim zaten pro controllerlar epey pahalı. ama olmasaydı da iade eder miydim bilmiyorum. parayı geç iade alma durumu da var sonuçta. bi de satın alırken kumar oynamıştık zaten kazanamadık. bu macera için değdi mi bence değdi. kolla 2-3 saat oynadım titreşim bazen takılı kalıyor onu çözemedim onun haricinde benim moralimi bozan tek şey r2 ve l2 tuşlarının switchte olduğu gibi trigger değil buton olması oldu. switch kolu olduğu için aşırı normal ama böyle olacağı aklıma gelmemişti.

Bunların yaptıkları işi seveyim. 30 avro üzeri değerleme biçmişler benimkine de sabah mesaj geldi PTT den. Şimdi gidip 15 dolar olmayan ürün için gümrüğe beyanname zart zurt işlerle uğraşıcaz şaka gibi. Bilgisi olan var mı bu konuda.

Bunların yaptıkları işi seveyim. 30 avro üzeri değerleme biçmişler benimkine de sabah mesaj geldi PTT den. Şimdi gidip 15 dolar olmayan ürün için gümrüğe beyanname zart zurt işlerle uğraşıcaz şaka gibi. Bilgisi olan var mı bu konuda.
Bak bunun için uğraşılır, itirazda bulun aynı ürünü alıp ürünü geçenler var de. Ödeme dekontlu kanıtını göster hızlı kargo taşımacılığı gereği ürünümün bireysel olarak gümrükten geçirilip ona göre vergilendirilmesini talep ediyorum de. Cimer'e de yaz, ptt ile de iletişime geç. Dekontum ve sipariş numaram ile kanıtlayabilirim de.

Aynısı

Ekler

• Screenshot_20251219-100157.webp
    Screenshot_20251219-100157.webp
    137.8 KB · Hit: 156
benimki ptt transfer aşamasında diyor gumrukte kalmis olma ihtimali var mi boyle 30 euro ustu diyip

orası belli olmuyor ya 5 6 ay önce nova lite almıştık 13.6 dolara 210 lira vergi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

benimki ptt transfer aşamasında diyor gumrukte kalmis olma ihtimali var mi boyle 30 euro ustu diyip
Bak bunun için uğraşılır, itirazda bulun aynı ürünü alıp ürünü geçenler var de. Ödeme dekontlu kanıtını göster hızlı kargo taşımacılığı gereği ürünümün bireysel olarak gümrükten geçirilip ona göre vergilendirilmesini talep ediyorum de. Cimer'e de yaz, ptt ile de iletişime geç. Dekontum ve sipariş numaram ile kanıtlayabilirim de.
Banada PTT kağıt ulaştırdı şimdi. 30 EURO üzeri ürün diyor. Beyanname verin denmiş. Napcaz biz

Başka bir ürün için bana da aynı sms geldi dün.

Belli ki artık kutuda yazan fiyatlara inanmıyorlar. Kendini akıllı sanan gümrük memuru gidip internette ürünü bulup 30 euro üstü diye girmiş muhtemelen. Ürünün güncel fiyatı da 36 dolar olunca gümrükte takılmış. Sakın bundan sonra indirimli diye yurt dışından(Temu veya Shein dışında) bir şey almayın. Bunlarla uğraşılmaz vallahi. Kuzey Kore daha özgürdür bu konuda.
1766137050841.webp

Son düzenleme:
Geri