❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

@desiredvia @ErenMaiky hocam arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle size de benzer vergi çıkacak. ürünü teslim alacak mısınız yoksa geri iade mi yollayacaksınız ne düşünüyosunuz?
vergiyi ödemeden geri yollayabiliyorsak geri yollarım. 400 tlden fazla vergi çıkınca bi anlamı kalmadı az önce konu açtım 989 liraya trden gamepad var. geçenlerde amazonda 850 liraya yine gamesirin gamepadi de indirime girmişti.

lintekini almıstım zaten ,kodlarda calısmadı bu arada ilk siparisim degil ondan sanırım

1766066024514.webp

Bu sabahki trendyol indiriminde nova 2 lite'ı aldığım fiyat konunun en başında önermemiştik zaten vergi vs ile aşırı mantıksız paralara geleceği belliydi.

vergiyi ödemeden geri yollayabiliyorsak geri yollarım. 400 tlden fazla vergi çıkınca bi anlamı kalmadı az önce konu açtım 989 liraya trden gamepad var. geçenlerde amazonda 850 liraya
Hem @MUKAN hem ben bu konu ile ilgili uyarmıştık aslında ama demek ki o sayfaları okumadınız veya denk gelmedi(5.sf), sağlık olsun artık olan olmuş

Alıntıyı görüntüle
Bu sabahki trendyol indiriminde nova 2 lite'ı aldığım fiyat konunun en başında önermemiştik zaten vergi vs ile aşırı mantıksız paralara geleceği belliydi.
Böyle bir indirim konusu açılmamış ki hiç. Size özel olmasın bu indirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kola özel yoktu ama indirime özel sabah saat 2-3 den beri var olması lazım konunun öğlene doğru fixledi trendyol.
Bug olmuş diye ucuza aldınız yani. Normal fiyatı 2000 lira Nova 2 lite'ın. Nova HD'ye 600 lira bile vergi çıksa 1200 liraya gelmiş olacak. Kötü değil bence.

Böyle bir indirim konusu açılmamış ki hiç. Size özel olmasın bu indirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bug olmuş diye ucuza aldınız yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri