Bu sistemi geliştirmelimiyim yoksa satıp başka bi sistem mi

Hocam geliştirmelerimde sadece ekran kartını ve rami ikinci el uyguna bulabildim bi 10 gündür kafa yoruyorum bekleyincede daha çok artar diye korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizce 36k ya böyle bi sistem dizmek mantıklı mı (3080 ve ryzen 5 7500f)
36k'ya alacağın sistemleri dümdüz eder 3080..

toplu sat ekran kartı zaten değiştirirsin am5 geçmek için de işlemci anakart ram değişecek başka da parça kalmadı ssd dışında zaten

bütçe kısıtlıysa ben olsam ilk ekran kartı değiştirirdim sonrada am5 geçerdim sana kalmış biraz

toplu sat ekran kartı zaten değiştirirsin am5 geçmek için de işlemci anakart ram değişecek başka da parça kalmadı ssd dışında zaten

bütçe kısıtlıysa ben olsam ilk ekran kartı değiştirirdim sonrada am5 geçerdim sana kalmış biraz
Hocam bu yükseltmelerin hepsini yapabilirim elimdede taaa zamanında amazon almanyadan 990 pro almıştım

yani kısaca bu sistem 990 pro ile birlikte 36.000₺ e gelicek bence mantıklı

Ekler

• IMG_4507.webp
    IMG_4507.webp
    13.4 KB · Hit: 12
Hocam bu yükseltmelerin hepsini yapabilirim elimdede taaa zamanında amazon almanyadan 990 pro almıştım

yani kısaca bu sistem 990 pro ile birlikte 36.000₺ e gelicek bence mantıklı
evet mantıklı o zaman ram fiyatları uçtu maalesef rami takasla mı alıyorsun bilmiyorum ama 1x16 daha iyi olabilir aklında bulunsun

evet mantıklı o zaman ram fiyatları uçtu maalesef rami takasla mı alıyorsun bilmiyorum ama 1x16 daha iyi olabilir aklında bulunsun
Yok hocam direkt alıcam 5500 e kadar indirdim bi tık daha iner muhtemelen 2x8

çok farketmez herhalde

Geri