🔥İndirim 🔥🔥🔥🔥Minecraft Bedrock&Java Sürümü 488TL Seri Sonu indirimi Koş

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,383
Eneba üzerinden alınıp Microsoft üzerinden kodu girerek oyuna sahip olacaksınız.
O paylaşılan 28 küsur liralık dungeons paketi ile bunun alakası yok o TPS modlu bu bildiğimiz safgan Minecraft

Öncelikle enebaya üye ol
Sonra bu siteye git, mouse scroll ile aşağı inip enaba olan siteyi seçin siteye yönlendirecek çıkan oyunu sepete ekle
Sonra indirim kod kısmına AKS13 yaz %13 indirim uygulayacak

Sonra bu linke tıkla
Minecrafti sepete at, önceki eklediğimiz oyunu sepetten çıkar, gerisi ödeme ıvır zıvır

Ayrıca arc raiders da 970 liraya falan geliyor aynı mantıkla kodla alınırsa güzel indirimler incelemenizde fayda var

Ekler

• IMG_20251219_095742.webp
    IMG_20251219_095742.webp
    46.6 KB · Hit: 81
yeni paylaştın indirim nasıl bitti ya :D

Eneba üzerinden alınıp Microsoft üzerinden kodu girerek oyuna sahip olacaksınız.
O paylaşılan 28 küsur liralık dungeons paketi ile bunun alakası yok o TPS modlu bu bildiğimiz safgan Minecraft

Öncelikle enebaya üye ol
Sonra bu siteye git, mouse scroll ile aşağı inip enaba olan siteyi seçin siteye yönlendirecek çıkan oyunu sepete ekle

Sonra bu linke tıkla
Minecrafti sepete at, önceki eklediğimiz oyunu sepetten çıkar, gerisi ödeme ıvır zıvır

Ayrıca arc raiders da 970 liraya falan geliyor aynı mantıkla kodla alınırsa güzel indirimler incelemenizde fayda var
hocam benim önceden gamepassim varken oynadığım minecraft hesabım vardı gamepass bitince bir daha girmedim o hesapta keyi kullanabiliyor muyum

siz aldınız mı? hangi satıcıdan aldınız ve kaç dakikada geldi key?

Öncelikle enebaya üye ol

Sonra bu linke tıkla

bende microsoftta sandım ya oradada inmiş 899 a

BGC group olandan mı aldın peki? son olarak AKS13 kodu ile mi geldi 560'a?
Hocam kod bitti kullandım olmadı bende normal fiyata aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BGC group olandan mı aldın peki? son olarak AKS13 kodu ile mi geldi 560'a?
XG_Distribution satıcısından aldım kodu satın alır almaz otomatik gönderdiler

Hocam kod bitti kullandım olmadı bende normal fiyata aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XG_Distribution satıcısından aldım kodu satın alır almaz otomatik gönderdiler
hocam ödeme adımını tam geçerken ödeme red yiyor. Ziraat sanal bank kart kullanıyorum(mastercard). bi önerin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri