Almayı düşünüyorsan şu aralar tam sırası çünkü oyunda bi wipe mantığı var sezon sonu ekstra gelişmek için karakterin envanteri, bazı ozellikleri sıfırlanıyor ve şu sıralarda olması lazım.Beni de sıkacak şeyler değil bu söyledikleriniz aslında.
1-2 gün içinde alacağım muhtemelen.Almayı düşünüyorsan şu aralar tam sırası çünkü oyunda bi wipe mantığı var sezon sonu ekstra gelişmek için karakterin envanteri, bazı ozellikleri sıfırlanıyor ve şu sıralarda olması lazım.
Ekle bizi çatlı reis alırsan. Çatlı reisin köylüsüyüm bende ruhu şad olsun1-2 gün içinde alacağım muhtemelen.
O kadar da değil be kral.Bana göre alınmaz gider bedeveye pubg oynarım
Fiyatı 400 filana düşünce alınır
Tamamdır kral. Amin.Ekle bizi çatlı reis alırsan. Çatlı reisin köylüsüyüm bende ruhu şad olsun
Abartma laBana göre alınmaz gider bedeveye pubg oynarım
Fiyatı 400 filana düşünce alınır
Adam 6 yıllık gamer derste oyun muhabbeti çeviryorduk(şaka değil)Hocam zaten parayı gözden çıkardım mesele para değil. Hikayeli oyundan mı devam etsem yoksa bir farklılık yapıp Arc mı alsam diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin gibi olan da var üstteki arkadaş gibi 10 saat oynayıp bırakan da var. Ben hangisi olurum acaba?
İşte bende bundan korkuyorum.
Kaynak çok iyiymiş hocam.
Yani biraz da size bağlı, benim mentalim çok sağlamdır, exfil de pusanlar beni yıldıramaz, sağlam loot girsem de third party yemek benim için sorun değil, birşeyler bulmaya çalışmak ve sürekli gelişmeye çalışmak beni sarıyor, sürekli tetikte olup etrafı kolaçan etmek beni yormaz diyorsan al kral.
Rust oynadın mı loot kaybedince alf f4 cekiyor musunTek başıma oynayacağım için alıp almama konusunda kararsızım. Tek oynayan var mı? Solo'da çabuk sıkılır mıyım? Türe de hakim olmadığım için 5-6 saat oynayıp salmak istemiyorum oyunu.
Oynamadım hiç.Rust oynadın mı loot kaybedince alf f4 cekiyor musun
Arkadaş yazmış oyunun mantığını bilmiyorum anladığım kadarıyla Rusta benzer loot kaybetme fln varOynamadım hiç.
Noktalama kullan. Böyle sanki laf sokmaya çalışıyormuş gibi bi algı yaratıyorsun. Emin ol senin hocanın 2 - 3 katı yıl oyun tecrübem var.Adam 6 yıllık gamer derste oyun muhabbeti çeviryorduk(şaka değil)
Rust oynadın mı loot kaybedince alf f4 cekiyor musun
Gayet iyi anladım hocam teşekkürler. Elinize sağlık.hemen yazayım dün alıp 7 8 saat solo oynamış birisi olarak. Öncelikle oyun rust veya onun benzeri hayatta kalma oyunları gibi değil. Oyunda sürekli bir gelişme var. Haritaya girip loot yapıyorsun farklı farklı materyaller, ardından haritada kaçabilirsen eğer geri üssüne dönmeye çalışıyorsun. Diğer adamlar da aynı mantıkla oynadığından aynı yerde loot yaparsan çatışmak kaçınılmaz oluyor. Ölürsen eğer haritaya girdikten sonra lootladıkların gidiyor kaçıramadığın için. Sonra tekrar envanterini düzenleyip silah bandaj zırh vs ekleyip girebiliyorsun. Rusttan farkı base yapmıyorsun koruman gereken bir emeğin yok. Sadece o an girip haritada lootladıklarını koruyup kaçırabilmen yeterli. Oyunun mantığını bedavadan denemek istiyorsan steamde ki delta force oyununu oyna ücretsizdi sanırım. Aynı mantık. Envanter yap haritaya gir bulabildiğin herşeyi bul(tercihen kıymetliler) sonra haritadan kaç. ister lootla kaç çatışmadan ister loot yapma , yapan adamları vur onların lootunu al kaç. finalde craft mraft yapıyorsun geliştirmeler vs. amaç bir nevi gelişmek gelişirkende haritanın gerici atmosferinde takılmak işte.