Direksiyon Seti önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Merhaba direksiyon seti almayı düşünüyorum. Piyasada en yaygın Logitech G29 var. Alternatif seçenekleri nedir? G29'un kendi kronikleri bulunmakta biliyorum başka setlerde de ister istemez sorunlar vardır. Ben Rampage V997 modelini gördüm. Hangisini tercih etmem gerekir. Başka model önerileriniz ne olur? Aranızda G29 veya başka set kullanan varsa kullanıcı yorumları nedir? Bütçem maximum 15 bin TL.

Aktif olarak kullanıyor(dum) satacağım için bir kenara koydum bekliyor öyle kronikmidir bilmem ama benim yaşadıklarım şunlar

-Takır tukur çalışması kumlu çakıllı yerlere girşnce özellikle ve daha net normal sürerken yok veya yok demilecek kadar az

-Debriyaj pedalının yayıyla ilgili sanırım bir ses geliyor atacağım videodaki gibi bir şey oluyor

-çok zorlanınca sağa veya sola gıcır ediyor çok az bu gücünü ayarlayabiliyoruz belkide sanırım yükseltip alçaltma tam emin deilim

-he bide dişli sistem olduğu için ani hareketler yapmaktan korkuyorum dişlisi kırılır diye.😀

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası önermem
@Advocate

Aktif olarak kullanıyor(dum) satacağım için bir kenara koydum bekliyor öyle kronikmidir bilmem ama benim yaşadıklarım şunlar

-Takır tukur çalışması kumlu çakıllı yerlere girşnce özellikle ve daha net normal sürerken yok veya yok demilecek kadar az

-Debriyaj pedalının yayıyla ilgili sanırım bir ses geliyor atacağım videodaki gibi bir şey oluyor

-çok zorlanınca sağa veya sola gıcır ediyor çok az bu gücünü ayarlayabiliyoruz belkide sanırım yükseltip alçaltma tam emin deilim

-he bide dişli sistem olduğu için ani hareketler yapmaktan korkuyorum dişlisi kırılır diye.😀

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası önermem
@Advocate
Yeşil forumda cevap verdik arkadaşa 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,946
Üyeler
186,697
Son üye