🔥İndirim CMF Buds 2a ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 1.159TL

Uygunsuz davranış
şimdi birisinin gelip airpods pro 3 daha iyi diye yazmasını bekliyorum forum dolu bu tarz bakterilerle :D

bence airpods pro 3 daha iyi

Telefon görüşmeleri için ne dersiniz bu kulaklığa? Ses net ve kesilmeden gitsin aynı şekilde gelsin bana yeterli.
kullanan var mı nasıl kulaklık bende şu an https://www.amazon.com.tr/dp/B09W9JXFPV?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 var. ama kulağımdan düşüyor sürekli bu daha iyi midir?
Şöyle bir incelemesi var mikrofon testide yapıyor ona göre değerlendirin hocam bana sorarsanız bu fiyat için oldukça uygun kişisel olarak kullanma şansım maalesef olmadı. O yüzden kesin bir şey demem doğru olmaz.

Şöyle bir incelemesi var mikrofon testide yapıyor ona göre değerlendirin hocam bana sorarsanız bu fiyat için oldukça uygun kişisel olarak kullanma şansım maalesef olmadı. O yüzden kesin bir şey demem doğru olmaz.
Anladım hocam, teşekkürler bir inceleyeyim.

Bu fiyatlarda bi kulaklık bakıyorumda aynı markanın düz 2 olan modelide indirimdeymiş 1600 liraya düşmüş. Aradaki fiyat farkına deyecek kadar bir fark varmıdır sizce almışken iyisinimi alsam, ve alınır mı? bu ürün

Geri