Android Samsung A21s telefon başlatılıyor hatası

BmwM5

80+
Reaksiyon skoru
28
Bu yöntemleri denedim ve düzelmedi:

1-Ses kısma ve güç tuşuyla yeniden başlatma.

2-kurtarma modundan yeniden başlatma.

3-kurtarma modundan önbellek bölümünü silme (wipe cache Partition)

4-telefonu güvenli modda başlatma.

5-samsung smart switch

6-kurtarma modu - repair apps

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. -( bu ekranda kaldığında en altda bu yazıyor- error in /cache/recovery/last_log: no space left on device ) ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
telefonun sorununu veriler silinmeyecek şekilde nasıl çöze bilirim ? öyle olmuyorsa direkt içindeki verileri nasıl kurtara bilirim ?

Son düzenleme:

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. - ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
ufaktan değişme vakti gelmiş sanki

5-samsung smart switch

6-kurtarma modu - repair apps

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. -( bu ekranda kaldığında en altda bu yazıyor- error in /cache/recovery/last_log: no space left on device ) ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
telefonun sorununu veriler silinmeyecek şekilde nasıl çöze bilirim ? öyle olmuyorsa direkt içindeki verileri nasıl kurtara bilirim ?
Çözümü bilmemde emin olmamakla beraber senin cihaz olduğu gibi çökmüş hocam. Benim redmide oldu ben sürüm attırdım tüm verilerim silindi. Samsungu bilmem ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,858
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri