Android Samsung A21s telefon başlatılıyor hatası

BmwM5

80+
Reaksiyon skoru
28
Bu yöntemleri denedim ve düzelmedi:

1-Ses kısma ve güç tuşuyla yeniden başlatma.

2-kurtarma modundan yeniden başlatma.

3-kurtarma modundan önbellek bölümünü silme (wipe cache Partition)

4-telefonu güvenli modda başlatma.

5-samsung smart switch

6-kurtarma modu - repair apps

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. -( bu ekranda kaldığında en altda bu yazıyor- error in /cache/recovery/last_log: no space left on device ) ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
telefonun sorununu veriler silinmeyecek şekilde nasıl çöze bilirim ? öyle olmuyorsa direkt içindeki verileri nasıl kurtara bilirim ?

Son düzenleme:

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. - ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
ufaktan değişme vakti gelmiş sanki

5-samsung smart switch

6-kurtarma modu - repair apps

Telefonun sorununu detaylı anlatacak olursam, kendi kendine açılıp 1-2 dakika ekran donuk şekilde kalıyor. Ardından kapanıyor ve uzun bir süre bu döngü tekrar ediyor. Bu süreçte bazen böyle bir hata veriyor -your Phone couldn't start normally. Some Configuration data may be corrupt. Follow the instructions below. -( bu ekranda kaldığında en altda bu yazıyor- error in /cache/recovery/last_log: no space left on device ) ve ardından telefon açıldığında telefon başlatılıyor ekranı geliyor. Öylece kalıyor.
telefonun sorununu veriler silinmeyecek şekilde nasıl çöze bilirim ? öyle olmuyorsa direkt içindeki verileri nasıl kurtara bilirim ?
Çözümü bilmemde emin olmamakla beraber senin cihaz olduğu gibi çökmüş hocam. Benim redmide oldu ben sürüm attırdım tüm verilerim silindi. Samsungu bilmem ama.

Geri