penguenman
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Maalesef değil hocam. Glutensiz olsa fiyat daha yüksek olurdu zaten.Glütensiz mi?
Bu Çölyaktan nefret ediyorum.Maalesef değil hocam. Glutensiz olsa fiyat daha yüksek olurdu zaten.Alıntıyı görüntüle
Bende de çölyak yok ama glutene karşı hassasiyet var, tabi ki çölyak ile kıyaslanamaz bu durumBu Çölyaktan nefret ediyorum.![]()
Aman yeme hocam zaten her şey sağlıksız bu ülkede.Bende de çölyak yok ama glutene karşı hassasiyet var, tabi ki çölyak ile kıyaslanamaz bu durum![]()
pol's bak migrosta ya da züber nutzilla veya peanutzillaGlütensiz mi?
Aynen banada olan müthiş güzel, miniki o kadar iyi değil ama yinede nutellayla kapıisiraşırı low kalite yemeyin şunları marka ismi var başka bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
torkunun cam kavonozu bile kat kat iyi bundan
ama şu çocuklara özelmiş gibi yapılan banada değil. Klasik paketli banada olacak. ikisinin içeriği farklı bilginiz olsun
pol's bak migrosta ya da züber nutzilla veya peanutzilla
Züber bir ara çapraz bulaş var diyordu çözüldü mü o?aşırı low kalite yemeyin şunları marka ismi var başka bir şey yok
torkunun cam kavonozu bile kat kat iyi bundan
ama şu çocuklara özelmiş gibi yapılan banada değil. Klasik paketli banada olacak. ikisinin içeriği farklı bilginiz olsun
pol's bak migrosta ya da züber nutzilla veya peanutzilla
Sarelle zirvede tekti de son zamanlarda tadı iyi değil gibi ya.Torku dan iyi midir? Ben Nutella dan milkaya, hobbye, sarelleye, zuber de kadar bir sürü denedim en iyi Torku geliyor
Aynen banada olan müthiş güzel, miniki o kadar iyi değil ama yinede nutellayla kapıisir
Babam 1 tane Sarelle 1 tane tarım kooperatif aldı 2 haftadır kimse adam gibi ağzını sürmedi. Dün Torku aldım yok abi daha iyisi insanın yedikçe yiyesi geliyor gerçektenSarelle zirvede tekti de son zamanlarda tadı iyi değil gibi ya.
O da bana sıkıntı ama merak ediyorum.Babam 1 tane Sarelle 1 tane tarım kooperatif aldı 2 haftadır kimse adam gibi ağzını sürmedi. Dün Torku aldım yok abi daha iyisi insanın yedikçe yiyesi geliyor gerçekten