Yardım 2 k 27 inch monitör önerisi

Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asusun hangi monitörünü alabilirim hocam bir öneriniz varmı ktc risk almaya belki değer belki değmez bilemiyorum
Asus tuf vg27aql5a

Yarın aynı modeli almayı düşünüyorum hocam. Renk kalitesi vs nasıl acaba? ışık sızması gibi problemler var mı? ghosting vs.
ben çok memnunum hocam herhangi bir sorunu yok renk değerleri falanda yazdığı gibi gayet başarılı. sizde benim gibi mümkünse gidip vatandan kendiniz test edip alın enazından hoşunuza gitmezse yada ürün sorunluysa iadeyle falan uğraşmamış olursunuz

ben çok memnunum hocam herhangi bir sorunu yok renk değerleri falanda yazdığı gibi gayet başarılı. sizde benim gibi mümkünse gidip vatandan kendiniz test edip alın enazından hoşunuza gitmezse yada ürün sorunluysa iadeyle falan uğraşmamış olursunuz
monitörü almadan test edilemiyor eğer teşhir ürün varsa bulunduğum yerde bakacağım. Ürünü mağazadan teslim ile internetten aldığımda 14güm içinde sorunsuz iade edebilirim diye düşünüyorum.

monitörü almadan test edilemiyor eğer teşhir ürün varsa bulunduğum yerde bakacağım. Ürünü mağazadan teslim ile internetten aldığımda 14güm içinde sorunsuz iade edebilirim diye düşünüyorum.
ediliyor hocam banada gittiğim ilk şubede öyle söylemişlerdi fakat başka bir vatan mağazasında almadan önce test ettim ordaki çalışanla. ondan önce vatandan aldığım msi monitörüde yine vatandan almadan önce test etmiştim yani edilemiyor falan derlerse yalandır bilginiz olsun

ediliyor hocam banada gittiğim ilk şubede öyle söylemişlerdi fakat başka bir vatan mağazasında almadan önce test ettim ordaki çalışanla. ondan önce vatandan aldığım msi monitörüde yine vatandan almadan önce test etmiştim yani edilemiyor falan derlerse yalandır bilginiz olsun
deneyeceğim teşekkürler. Peki mağazadan teslim ile webden alsam 14 gün içinde iade hakkım oluyor mu biliyor musunuz?

deneyeceğim teşekkürler. Peki mağazadan teslim ile webden alsam 14 gün içinde iade hakkım oluyor mu biliyor musunuz?
tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle oluyordur. bence bulunduğun şehirde mağazası varsa işini garantiye almak için şubeyi ara stok varsa gidip kendin al

samsung g6 g65b va panel 27" 240hz pivot curved monitör. 13-15 aralığında fiyatları ben ikinci el temiz 9a almıştım. ölü pixel ghosting o şu bu yaşadığım hiç bir problem olmadı reis, rekabetçi oyunlarda oyun moduna aldığımda tepki süresinde va panel olmasına rağmen hiçbir eksiği yok.
+ olarak da karanlık sahnelerde oyunlarda koyu temalı dizi film izlerken seyir zevki epey yüksek oluyor.
Kumandası da var android tv gibi kullanabiliyosun netflix google youtube disney amazon cart curt karşılıyor hepsini ve de arayüzü asla kasmıyo kaymak gibi

Koorui nin G2722EP modelini kullanıyorum bir üst model gayet memnunum tam fiyat performans. Ktc de çok iyi duruyor ben aldığım zaman stokta yoktu olsa ktc alacaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük bir düzeltme benim baktığım ktc h27t22c ydi 7 8 ki civarındaydı stok bitmiş yibe

samsung g6 g65b va panel 27" 240hz pi curved monitör. 13-15 aralığında fiyatları ben ikinci el temiz 9a almıştım. ölü pixel ghosting o şu bu yaşadığım hiç bir problem olmadı reis, rekabetçi oyunlarda oyun moduna aldığımda tepki süresinde va panel olmasına rağmen hiçbir eksiği yok.
+ olarak da karanlık sahnelerde oyunlarda koyu temalı dizi film izlerken seyir zevki epey yüksek oluyor.
Kumandası da var android tv gibi kullanabiliyosun netflix google youtube disney amazon cart curt karşılıyor hepsini ve de arayüzü asla kasmıyo kaymak gibi
Hocam fiyatı artmış içimde kaldı çok iyimiş miş ama nasipde yokmuş

Aoc 27q4zr öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri