Çözüldü✓ Kasa + Psu bir önerebilir misiniz ? 6k

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
539
Bütçe
6
Merhaba arkadaşlar. Amazon üzerinde çok pahalı olmadan kasa psu bir arada 9 taksitli imkan olan kasa var mı..?

Elimde dark guardian 600w kasa var ama 6 yıldır elimde hazır indirim varken değiştireyim onu da tabi böyle fırsat varsa.

Birleşen olarak ; R5 5600x - RX 9060 xt kullanacağım en azından 700-750w psu olursa içinde güzel olur.

Amazon üzerinde güzel taksitli geniş bir kasa varsa önere bilirsiniz
. 🙏

750 850W li iyi ürünlerle fiyat olarak aşırı farkı olmadığı için aşağıdaki asus u attım, bu model çok tutuluyor araştırdığım kadarıyla

bu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAIJINTEK CRATOS LITE 850W

alıp yanına 2-3 k lık kasa çekmek de bir seçenek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 taksit demişsin m.b
750 850W li iyi ürünlerle fiyat olarak aşırı farkı olmadığı için aşağıdaki asus u attım, bu model çok tutuluyor araştırdığım kadarıyla

Hocam hepiniz güzel öneriler sunmuşsunuz. Amazon da pek idrak edemedim bir durum var ki o da şu. Fiyat yüksek konumda olan ürünü aldığım zaman misal 3 - 6 taksit olsa bile prime üyesi de olduğum için yüksek fiyat olanı ortalama baz alınarak toplu olarak vade farksız 9 taksit yapıyor.

Kısacası sizi de çok uğraştırıyorum biraz kasa yönünden geniş ferah bir şey alayım mümkünse psu içinde dahil olsun ama olmazsa da çok iyi markaların değil de f/p psu önerirseniz şu indirim son günlerinden alıp piyasadan çekilirim artık. 🙏

Hocam hepiniz güzel öneriler sunmuşsunuz. Amazon da pek idrak edemedim bir durum var ki o da şu. Fiyat yüksek konumda olan ürünü aldığım zaman misal 3 - 6 taksit olsa bile prime üyesi de olduğum için yüksek fiyat olanı ortalama baz alınarak toplu olarak vade farksız 9 taksit yapıyor.

Kısacası sizi de çok uğraştırıyorum biraz kasa yönünden geniş ferah bir şey alayım mümkünse psu içinde dahil olsun ama olmazsa da çok iyi markaların değil de f/p psu önerirseniz şu indirim son günlerinden alıp piyasadan çekilirim artık. 🙏
Attığım Corsair 3500X 850W iyi bir PSU ile geliyor. Beyazı da siyahı da aynı. Görsellerde fan olmayabilir ama içinde 4 adet de fan ile geliyor.

Attığım Corsair 3500X 850W iyi bir PSU ile geliyor. Beyazı da siyahı da aynı. Görsellerde fan olmayabilir ama içinde 4 adet de fan ile geliyor.
Evet hocam gayet güzel kasa dediğiniz gibi.. Ancak fiyat bana biraz pahalı geldi kendi bütçeme göre o da psu kalitesi de hesaba katıldığı içindir. Bana öyle çok kaliteli bir şey lazım değil.

İmzam da bile yazan kasa belli Aerocool kcas 600w var yani biraz daha makul fiyatta olup psu çok kaliteli olmasa da olur. 🙏

eğer psu ve kasa ayrı ayrı düşünürsen benim attıklarımı ben de sipariş verdim uzun süredir araştırma sonucunda, toplamda hemen hemen 13k ya geliyor

eğer psu ve kasa ayrı ayrı düşünürsen benim attıklarımı ben de sipariş verdim uzun süredir araştırma sonucunda, toplamda hemen hemen 13k ya geliyor
Güzel hocam ancak işte başka ürünler de almıştım onlar 35K tuttu bari indirim varken kasa psu temiz çıkarıyım dedim de. Max 5-6k bir şey arıyorum onu da taksite bağlar alırım dedim. :)

2.999 tl 3 taksit (yan tarafa da 2 adet fan takılabiliyor. ileride eklerseniz 5 adet intake olmuş olur püfür püfür)

3.699 tl 3 taksit (bunun abisi A tier bu muhtemelen C'dir. Yanlış hatırlamıyorsam forumda incelemesi mevcuttu)

Güzel hocam ancak işte başka ürünler de almıştım onlar 35K tuttu bari indirim varken kasa psu temiz çıkarıyım dedim de. Max 5-6k bir şey arıyorum onu da taksite bağlar alırım dedim. :)
anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun ama benim tahminim toplamda 6k ya iyi bir psu+kasa zor
80+bronze psu alabilirsin 3k-4k arası, 2k-3k arası da kasa olur elbette ama ne kadar verimli olur, soğutması iyi olur mu bilmiyorum
çok kötü bir şey de olmaz tabi,

anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun ama benim tahminim toplamda 6k ya iyi bir psu+kasa zor
80+bronze psu alabilirsin 3k-4k arası, 2k-3k arası da kasa olur elbette ama ne kadar verimli olur, soğutması iyi olur mu bilmiyorum
çok kötü bir şey de olmaz tabi,
3.5 k ya raijintek cratos lite 850 w gold plus var

benim attığım raijintek lite iyi aslında. üst b tier denebilir. hem de gold. yanına 2-3 k lık kasa çektin mi tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri