Aldığım laptop fiyatını hak ediyor mu?

Benim kişisel tercihim gamegaraj olurdu hem qhd çok tatlı gözüküyor veya lenovo olurdu
Hocam 5060 8gb olduğundan 2k da darboğaz oluyor. Lenovoyu da ekranından dolayı tercih etmedim. Asus 3-5ms arası verirken lenovo 23ms veriyor ve paneli daha kalitesiz.

Hocam 5060 8gb olduğundan 2k da darboğaz oluyor. Lenovoyu da ekranından dolayı tercih etmedim. Asus 3-5ms arası verirken lenovo 23ms veriyor ve paneli daha kalitesiz.
Dar boğaz konusunda haklısın aaa oyunlarda dar boğaz olur lakin hem 32 gb ram var hemde film dizi keyfi çok daha iyi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu

Dar boğaz konusunda haklısın aaa oyunlarda dar boğaz olur lakin hem 32 gb ram var hemde film dizi keyfi çok daha iyi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu
Haklısın hocam dizi film konusunda. Asus en azından 1200P, yani 1080P'den iyi. O yönünü de öyle avutuyorum 😀. Lenovo 1080P, Gamegaraj 1440P.

RAM konusunda da şuanlık 16 yeter bence ileride yükseltirim boş yuvası var.

Haklısın hocam dizi film konusunda. Asus en azından 1200P, yani 1080P'den iyi. O yönünü de öyle avutuyorum 😀. Lenovo 1080P, Gamegaraj 1440P.

RAM konusunda da şuanlık 16 yeter bence ileride yükseltirim boş yuvası var.
ilerde ram bulunursa elbette

2 yıl sonra vs. normale döneceğini düşünüyorum hocam. ASUS RAM işine girmeyi planlıyormuş. Şu an yapay zeka bir anda patlak verdiğinden bu kriz var bence. Tabii kişisel yorum
İnşallah girer gerçekten ihtiyaç var ama girmezse openai %40 nı aldı bile 2029 a kadar üretilecek 100 ramin 40 open aiye gidecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri