raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
Ev interneti kullananlara nerde veriyorlar ya hani ben mi göremiyorum
arttıyorum , 125den alırım100 den bırakan varsa alabilirim
Hocam kampanyalar kısmına girin orada varEv interneti kullananlara nerde veriyorlar ya hani ben mi göremiyorum
İçeriye geçip pos cihazından puan çektiriyorsunuz telefona sms gönderip çekiyorlar.Hocam gidince ne diyorsunuz pompacıya nasıl oluyor ödeme?![]()
pompacıya gidip petrol ofisi uygulamamda puanım var diyorsun 25000 puandı sanırım aşağı yukarı öyle neyse adam 250 tl lik yüklüyor sonra pos cihazından adam işlemleri yapıyor sende sisteme kayıtlı numaranı veriyorsun oradan kesiliyor 15/11/2026 ya kadar puan duruyor sistemdeHocam gidince ne diyorsunuz pompacıya nasıl oluyor ödeme?![]()
Hocam yok ki kampanyalar kısmı, sadece fırsatlar var idefix temu cart curt. Orada da yok.Hocam kampanyalar kısmına girin orada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de 1 kod var 150 TL'ye verebilirim isteyen varsa yazsın
Hocam o bölümde sol üstte bir kısım var oraya tıklayın en altta petrol ofisi varHocam yok ki kampanyalar kısmı, sadece fırsatlar var idefix temu cart curt. Orada da yok.
SS atar mısın hocam ben öyle bir yer göremiyorumHocam o bölümde sol üstte bir kısım var oraya tıklayın en altta petrol ofisi var