Bencede 6 7 yıl çok rahat götürecek cihaz ve kamerası s25 ultra ile aynı gibi 26 ultra ile de inanılmaz bir fark olacağını düşünmüyorumS24 Ultra al rahat et
Nedense her dediğin mantıklı geliyor reisiphone 17 alabilirsin aynı fiyata satarsın nerdeyse 26u alırsın ucuzlayınca en mantıklısı o bence eğer biraz lüks istiyorsan
Hocam aslında o kadar yok ya elde duruşunda bir problem yaratmıyor kareli tasarım bence s ultra serisini diğerlerinden ayırıyordu24 ultra mükemmel telefon 8 gen 3 işlemci kullanacakların %99una yeter ama bana yetmiyor bir de köşeleri yüzünden sevmiyorum telefonu uzun kullanımda elde delik açacak gibi hissettiriyor![]()
İphone 17 alıp biraz kullandıktan sonra s26 çıktığında satıp ona geçeceğim hocam hem iphone da görmüş olurumsürekli telefon değiştiren biriysen iphone alman daha mantıklı olur, 2. el satışında çok değer kaybı yaşamazsın. ama uzun yıllar 5-6 yıl kullanırım ben bir telefon diyorsan s serisi bir samsung alman daha mantıklı olur. s25 serisi şu an işlemci ve ram bakımından seni rahat götürür o kadar sene ve fiyatı da biraz oturmuş diyebiliriz. s26 da bekleyebilirsin ama android telefonlar ilk çıktığında biraz pahalı olur sonra nispeten düşmeye başlar fiyatları o nedenle s25 serisi alırdım ben olsam
Tab s9 one uı 7 ile tepkiselliği düştü.S25 plus veya s25 ultra iyi. Samsungun güncellemeleri iostan daha sorunsuz oluyor. Tab s9 da 3. Android sürüm güncellemesini yaptım. Özellikler artmasına rağmen pil ve performansı ilk günkü gibi.
aynı işlemciyi kullanan telefon var bende ya yalan söylüyorsun ya çok yetenekli bir kullanıcısınTab s9 one uı 7 ile tepkiselliği düştü.
Bi şeye basınca eskisine göre geç tepki veriyor ayrıca one uı 7 8 ile bi özellik eklemediler. Genel Android makro takılmaları animasyon hatalarını konuşmaya gerek yok Android sonuçta.
Genel olarak Samsung güncellemeleri çok çok geç veriyor. Güncelleme takviminde ocak yazıyor güncelleme martta geliyor.
Samsung members full güncelleme soranlar ne zaman gelecek diyenler dışında bir tane konu yok( bazen foto paylaşıyorlar onun dışında)
Telefon ve tabletin ne alakası var?aynı işlemciyi kullanan telefon var bende ya yalan söylüyorsun ya çok yetenekli bir kullanıcısın![]()
kendi yazılımını kendin yapabilirsin beğenmediysenTelefon ve tabletin ne alakası var?
Her serinin optimizasyonu bambaşkayken sen telefon ve tableti mi karşılaştırıyorsun?
S21 fe var tab s9 ile karşılaştırdığımda animasyonları çok açıkca daha yavaş basbaya daha yavaş ve bana çok daha akıcı geliyor s21fe.
tab s9 içinde geliştirici seçeneklerinden animasyonları 1.5x yavaşatıp kullanmaya başladım böyle daha akıcı oldu.
Kendi tabletimle olan deneyimlerimi paylaşıyorum.
burada bi kaç kişiyi kandırsam elime ne geçecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabletleri iyi optimize edemiyorlar kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok açık bi sorun var işlemci ile alakası yok yazılım ile alakalı bir sorun var.
Benim Tab S9'da neden sorun yok? Bu Dex'i baştan aşağı nasıl yenilediler? Samsung böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?kendi yazılımını kendin yapabilirsin beğenmediysen
işlemciyle alakası yok yazılımla var demişsin benim tab s11 neden mükemmel?