Telefon Önerisi ! ! ! !

Ucunu çok açık bırakmışsınız. En azından bir bütçe aralığı söyleyin. 20bin tl ye aldığınız telefonda sizi 4 yıl sorunsuz götürebilir. 70 bin tl ye aldığınız telefonda.

iphone 17 alırsan 70kya(kötü satıcılarda 70kymış) 256 gb s25 ultra alırsan 79kya 512 gb alabiliyorsun o da var 4 yılda 256 gb yetmeyebilir
bir de s26 ultra önerme nedenimAlıntıyı görüntüle
ekranda bildiğin açılıp kapanabilir hayalet ekran olacak yani sağdan soldan bakmayı engelleyen koruyucu ekranı tak çıkar yapabildiğini düşünebilirsin
iphone alıp para korumasından yararlanıp satıp buna da geçebilirsin özelliklerini kullanırım hayatım kolaylaşır dersen
Önerin için çok teşekkür ederim bi de sence beklememi önerdiğin telefon çıktığında kaç fiyat bandında çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucunu çok açık bırakmışsınız. En azından bir bütçe aralığı söyleyin. 20bin tl ye aldığınız telefonda sizi 4 yıl sorunsuz götürebilir. 70 bin tl ye aldığınız telefonda.
Doğru söylüyorsunuz ama şu kadar fiyat vermek yerine bunu al denilebilecek modellerin de önerilmesini istediğim için biraz ucunu açık bıraktım

Önerin için çok teşekkür ederim bi de sence beklememi önerdiğin telefon çıktığında kaç fiyat bandında çıkar

Doğru söylüyorsunuz ama şu kadar fiyat vermek yerine bunu al denilebilecek modellerin de önerilmesini istediğim için biraz ucunu açık bıraktım
Geçmişteki çıkış fiyatlarına göre hesapladığımda 95000 tl olur diye tahmin ediyorum. 100k üstü psikolojik sınır olduğu için 100k üstüne çıkmazlar.

Tamam, sana orta halli bir model söyleyeceğim. Büyük telefon mu, küçük telefon mu tercih ediyosun.

17 nin rakibi daha çıkmadı birkaç ay sonra S26 serisi çıkar Samsung alcaksanız onu bekleyin, yoksa kafadan 1 yıllık cihazla başlanmış olursunuz yenisi çıkınca eskisi ucuzlar o yönden de zarar.
türkiyede aman aman ucuzlayacağını düşünmüyorum dolar olarak düşse de ama kesin bir şey söyleyemem

Geçmişteki çıkış fiyatlarına göre hesapladığımda 95000 tl olur diye tahmin ediyorum. 100k üstü psikolojik sınır olduğu için 100k üstüne çıkmazlar.
Tamamdır alabileceğim bir düzeyde bunu tercih edip bekleyeceğim o zaman

Tamam, sana orta halli bir model söyleyeceğim. Büyük telefon mu, küçük telefon mu tercih ediyosun.
Teşekkürler hocam kararımı verdim arkadaşların sundukları önerilere bakaraktan bir ay daha bekleyip s26 almak çok çok daha mantıklı geldi

çıktığı zaman 3 ay falan beklerseniz fiyatı düşer şu an 17 veya 17 pro alıp o zaman satabilirsiniz isterseniz hem rakip iosu deneyimlemiş olursunuz karşılaştırırsınız
eğer özelliklerinin hepsini kullanmayacaksanız veya maaşınız çok yüksek değilse bence de gereksiz ben kaleminden tutun ram hızına kadar hepsini kullanacağım için alacağım mesela

çıktığı zaman 3 ay falan beklerseniz fiyatı düşer şu an 17 veya 17 pro alıp o zaman satabilirsiniz isterseniz hem rakip iosu deneyimlemiş olursunuz karşılaştırırsınız
eğer özelliklerinin hepsini kullanmayacaksanız veya maaşınız çok yüksek değilse bence de gereksiz ben kaleminden tutun ram hızına kadar hepsini kullanacağım için alacağım mesela
Şimdi baktım çıkması martı bile bulabilir diyorlar

bana çıkar gibi geliyor

Şimdi baktım çıkması martı bile bulabilir diyorlar
25 şubatta ön siparişe çıkacak martın 10-20si eline gelecek gibi düşün ben tam o zaman alacağım yani

Teşekkürler hocam kararımı verdim arkadaşların sundukları önerilere bakaraktan bir ay daha bekleyip s26 almak çok çok daha mantıklı geldi
S26 serisi en az 3 ay sonra satışa çıkacak ve fiyatı 90, 100kları bulacak bilgin olsun.

Bence s25+ apple sevmiyorum bana yavaş geliyor ikisinide dene tarafını seç.

Geri