MSI da 16 ram var ama daha iyi HP omende işlemci sıkıntısı var oyunlarda falan kendini çok kısıyor ve çok sıcak çalışıyor diyolar arastirabilirsinizNe sorunu var ki?
Birde şu model uygun değil mi; Link
HP Omen mi HP Omen Max mı? Ve hangi işlemci bulunan cihazda oluyor bu? Bir sürü konfigürasyon var. Kaynak verir misin? Öyle olsa bile bu seride anakart komple yenilenmiş ve öncekilere benzemiyor yazılmış çünkü o yüzden soruyorum.MSI da 16 ram var ama daha iyi HP omende işlemci sıkıntısı var oyunlarda falan kendini çok kısıyor ve çok sıcak çalışıyor diyolar arastirabilirsiniz
hocam benim işim gereği hazırda beklet modunu açmam gerekiyor. benim monsterda da bilgisayar kendi kendine açılıyordu. bi ara açmış çantamın içindeyken, o kadar ısınmıştı kie lle zor tutuluyordu neredeyse. allahtan bir şey olmadı93k'ya Game Garaj Slayer R9T3D-5070Ti C1 alıp şu sebeple iade etmiştim. Daha büyük bir parayı riske etmek zor geliyor şimdi.
YouTube de cihaz TV + bir sayfa daha vardı onda incelemeler var bu model için ultra 9 8 farketmez genel olarak HP bin 3 yıldır yaptığı işlemci kısıtlama varHP Omen mi HP Omen Max mı? Ve hangi işlemci bulunan cihazda oluyor bu? Bir sürü konfigürasyon var. Kaynak verir misin? Öyle olsa bile bu seride anakart komple yenilenmiş ve öncekilere benzemiyor yazılmış çünkü o yüzden soruyorum.
Testlerde ultra 9 275hx olan model en fazla 130W çekmiş. Fazlasına gerek yok.YouTube de cihaz TV + bir sayfa daha vardı onda incelemeler var bu model için ultra 9 8 farketmez genel olarak HP bin 3 yıldır yaptığı işlemci kısıtlama var
Öyle değil anlamıyorsunuz sanırım örnek olarak valoranta aynı işlemci ve gpu omende 400 FPS iken MSI veya Asusda 550 600 FPS oluyor onu kastediyorumTestlerde ultra 9 275hx olan model en fazla 130W çekmiş. Fazlasına gerek yok.
Örnek test atar mısın hocam. Cihazda crossload limiti de oldukça yüksek söylediğin pek mantıklı gelmedi.Öyle değil anlamıyorsunuz sanırım örnek olarak valoranta aynı işlemci ve gpu omende 400 FPS iken MSI veya Asusda 550 600 FPS oluyor onu kastediyorum
İşlemci tek başına 130w çeker oyunlarda termal limite takılıp FPS düşüyor cihaz.tv incelemesine bakar mısınız ? Orada 2 3 model ürünü karşılaştırıyor arada bayağı bir FPS var özellikle işlemci tabanlı online oyunlarda. Hikayeli oyunda fark çok az zaten.Örnek test atar mısın hocam. Cihazda crossload limiti de oldukça yüksek söylediğin pek mantıklı gelmedi.
Cihaz tv nin testlerindeki cihaz alması gereken fps leri almış. Ryzen AI 9 HX375 O kadar güçlü bir işlemci değil. 9955HX veya 8940HX kadar yüksek fpsler beklemeyin. Valoda 350fps ler normal. CS testinde de testi hatalı yaptığını yazmış zaten açıklamaya.İşlemci tek başına 130w çeker oyunlarda termal limite takılıp FPS düşüyor cihaz.tv incelemesine bakar mısınız ? Orada 2 3 model ürünü karşılaştırıyor arada bayağı bir FPS var özellikle işlemci tabanlı online oyunlarda. Hikayeli oyunda fark çok az zaten.
Cihaz tv nin testlerindeki cihaz alması gereken fps leri almış. Ryzen AI 9 HX375 O kadar güçlü bir işlemci değil. 9955HX veya 8940HX kadar yüksek fpsler beklemeyin. Valoda 350fps ler normal. CS testinde de testi hatalı yaptığını yazmış zaten açıklamaya.
Oyunlarda o sıcaklıkları görmeyeceksin zaten 80w limit atsan bu cihaz 90 dereceyi geçmez. HP bu modellerde sıvı metal + termal macun karışımı kullandığı için böyle oluyor sanırım. PTM uygulaması sorunu çözer.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu parayı verip 106 derece işlemci olmaması için thermal kısıtlama yapacaksan sen bilirsin