applebilgi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
2026 1 Ocak İphone Modellerine zam gelicek mi yoksa aynı fiyatlardan mı kalıcak ?
gelir trde yeni yılda zamlanmayan hiçbir şey yok2026 1 Ocak İphone Modellerine zam gelicek mi yoksa aynı fiyatlardan mı kalıcak ?
katlanabilir iphone 180k olmasın diye dua ediyorumtr altı üstü![]()
trifold trde 210k olsa o da bi 250k olurkatlanabilir iphone 180k olmasın diye dua ediyorum
2026 da cıkarmıcaklar diyorlar ne kadar ne kadar doğrukatlanabilir iphone 180k olmasın diye dua ediyorum
aynen öyle bi durum varNe almak istediğine bağlı, pro ve pro maxlere zam gelebilir ama diğer modeller özellikle eski modeller ucuzluyor. İphone 13 fiyatı 2 yıldır falan aynı ama enflasyon sebebiye atıyorum geçen yıl 900 dolarsa bugün 700 dolar.
çip krizi giriş segmenti de vuracak gibi gerçi en az apple'ı vurur bu durum 32gb ram koyan android markaları yeni sene fiyatları 3e katlarsa şaşırtmazNe almak istediğine bağlı, pro ve pro maxlere zam gelebilir ama diğer modeller özellikle eski modeller ucuzluyor. İphone 13 fiyatı 2 yıldır falan aynı ama enflasyon sebebiye atıyorum geçen yıl 900 dolarsa bugün 700 dolar.
Deme hocam deme elimdeki telefonun üzerine overpay vermek hiç istemiyorum iphone pro + ipad mini fiyatına satarlar diye düşünüyorum aslındatrifold trde 210k olsa o da bi 250k olur![]()
2026 da cıkarmıcaklar diyorlar ne kadar ne kadar doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle bi durum var
samsung s serisinde ekranı boe den alabilirmiş adamlar kendinden ekran almıyo maliyet yüksek diyeçip krizi giriş segmenti de vuracak gibi gerçi en az apple'ı vurur bu durum 32gb ram koyan android markaları yeni sene fiyatları 3e katlarsa şaşırtmaz
Deme hocam deme elimdeki telefonun üzerine overpay vermek hiç istemiyorum iphone pro + ipad mini fiyatına satarlar diye düşünüyorum aslında
Samsungdan ekran siparişi verilmiş bence çıkar çıkmazsa gidip huawei ya da honor almak zorunda bırakacak yoksa 7 senedir katlanır telefon bekliyorum
Samsung daha kendi telefonuna kendi lensini koymuyordu başka lens kullanıyordu bunun mantıklı bir açıklamasını bulamadım xiaomisi falan samsung kullanıp samsungdan daha iyi performans gösteriyordusamsung s serisinde ekranı boe den alabilirmiş adamlar kendinden ekran almıyo maliyet yüksek diye![]()
yanlış bilmiyorsam telefonu çok kalınlaştıracağı için yeni sensöre geçmiyordu 576 mp sensör mü ne var yoksaSamsung daha kendi telefonuna kendi lensini koymuyordu başka lens kullanıyordu bunun mantıklı bir açıklamasını bulamadım xiaomisi falan samsung kullanıp samsungdan daha iyi performans gösteriyordu
20000 mah satamazlar telefonlarda xiaomi 7500 bile satamıyor avrupada avrupa birliğinin saçma ***** yasalarından birde ne kadar kalınlaşabilir fold 7 nerdeyse 17 pro maxle aynı kalınlıkta zaten isteseler çözerler benceyanlış bilmiyorsam telefonu çok kalınlaştıracağı için yeni sensöre geçmiyordu 576 mp sensör mü ne var yoksa
bir de 20000 mah silikon karbon pil yapacaklarmış birkaç yıla samsung uçuşa geçer