🔥İndirim Migros pizzalar sanal markette 120TL

Sanal markette geçeli Mi-Go pizzalar 120TL.
Son gün 29 Aralık.

5 karışık 5 jambonlu sipariş verdim gelsin bakalım arada yeriz :cool:

200 TL'ye kadar hazır olarak bundan daha iyi bir pizza yok.

hazır pizza konusunda dr. oetker'den şaşmayın. bunlar beş para etmez superfresh'in ki de dahil.

Bence dominos dan iyi. En azından bizim burada ki şubeden. Azıcık kaşar koyuyorlar onu da yakıyorlar....

Tam tersi. Bu pizza piyasadaki en iyi hazır pizzalardan.
son 2 ayda 12 binliralık sipariş vermişim bunların çoğu pizza. bir proje için bir evde kalıyoruz çünkü iş arkadaşlarımızla. allah aşkına yorma kanka öğrenciysen sen herşeyi yersin zaten de sen cidden o damak tadını değiştir acınası bir damak tadın var

son 2 ayda 12 binliralık sipariş vermişim bunların çoğu pizza. bir proje için bir evde kalıyoruz çünkü iş arkadaşlarımızla. allah aşkına yorma kanka öğrenciysen sen herşeyi yersin zaten de sen cidden o damak tadını değiştir acınası bir damak tadın var
O zaman konudakilerin %99 unda acınası bir damak tadı var. Kanka ile cümle kuranların genelde yaşı bellidir. Son 2 ayda pizzalara 12 bin liraya harcadıysan zaten kim acınası belli aslında "kankam" ;)

Gerçekten 12 binin çoğuna donuk pizza mı aldın ala ala. Projeniz donuk pizzalar üzerine değilse sıkıntı.

Bu pizza eskiden çok güzeldi. Sonradan felaket bozdu. Artık almıyorum ben.

Geri