❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

indirim konusunda bişey diyemem hocam, incehesap belli olmaz büyük ihtimal 31 aralık kadardır.
idefix kodu alabilmen için türk telekom hattın olman lazım veya cevrende bi arkadaşın.
türk telekom mobil uygulamasının mağaza bölümünde idefix kupon kampanyası var, oradan kupon alıyorsun.
Ev internetim TT ama sanırım mobil hat falan olması gerekiyor. Bulamadım çünkü.

360'lık versiyonunu 5700x3d işlemcimle kullanıyorum. İşlemcimde UV mevcut; boşta 32 derece, oyunda (cs2-gta5) 46-49 derece arası takılıyor. Fanların hepsi her derece için sabit ve 700rpm'de çalışıyor. Pompası ilk başlarda sesli çalışıyordu fakat zamanla sesi azaldı. Buna ek olarak standart 6000rpm olan pompa hızını BIOS üzerinden 5500rpm civarlarına düşürdüm ve hiç pompa sesi kalmadı. 240'lığıda farksızdır. Tavsiye ederim.
1767128601317.webp

ev interneti üzerinden mobil uygulama giriş yapabiliyorsan, kod alabilirsin diye düşünüyorum. ben mobil hat olarak almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360'lık versiyonunu 5700x3d işlemcimle kullanıyorum. İşlemcimde UV mevcut; boşta 32 derece, oyunda (cs2-gta5) 46-49 derece arası takılıyor. Fanların hepsi her derece için sabit ve 700rpm'de çalışıyor. Pompası ilk başlarda sesli çalışıyordu fakat zamanla sesi azaldı. Buna ek olarak standart 6000rpm olan pompa hızını BIOS üzerinden 5500rpm civarlarına düşürdüm ve hiç pompa sesi kalmadı. 240'lığıda farksızdır. Tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
malzeme kalitesi hakkında yorumun ve puanın ne olur hocam ?

Ev internetinde geçerli diye biliyorum, mobil uygulamaya ev interneti bölümünden gir, mağaza sekmesine tıklayıp aşağı kaydırınca çıkıyor.

ev interneti üzerinden mobil uygulama giriş yapabiliyorsan, kod alabilirsin diye düşünüyorum. ben mobil hat olarak almıştım.

Evet hocam dediğiniz gibi yapınca oldu ama idefix üzerinden 240mm sıvı soğutmayı incehesaptaki fiyatına bulamadım.

Ev internetinde geçerli diye biliyorum, mobil uygulamaya ev interneti bölümünden gir, mağaza sekmesine tıklayıp aşağı kaydırınca çıkıyor.
Evet buldum hocam.

Evet hocam dediğiniz gibi yapınca oldu ama idefix üzerinden 240mm sıvı soğutmayı incehesaptaki fiyatına bulamadım.

Evet buldum hocam.

Modart'ın videosu öncesi aklımda hep Arctic LF II 360 vardı ama benim aldığım dönem aralarında %40'lık fiyat farkı mevcuttu. Borusunun örgülü olması güzel, malzeme kalitesi genel anlamda iyi. Cpu bloğunun şeffaf olması da çok şık ve ben x markayım diye bağırmadığından dolayı tercih ettim. İyi ki de tercih etmişim. İlk geldiğinde pompa sesinden dolayı "iade mi etsem" diye düşündürdü, ama şuanki sessizliği ve performansıyla rahat 9/10 veririm. 1 puan kırmamın sebebi arctic lf iii 360 pro gibi bir rakibinin olması yoksa blok tasarımı olarak bence arctic'den çok daha iyi ve net 10 puanı var.

beyazda fazla indirim olmuyor
2.273tl
Beyazı 2500 hocam haberin olsun. Atılan 2000 liralık cube 1 versiyonu olabilir.

İleriye dönük olması açısından 360mm'ye yönelmek de mantıklı geliyor aslında. İkinize de teşekkürler biraz düşüneyim.

Beyazı 2500 hocam haberin olsun. Atılan 2000 liralık cube 1 versiyonu olabilir.

incehesap elinde v1 olan yok ki, diğer eticarette incehesap satıcılı ürünler v2dir. (kendi sitesinde satışta ürüne göre referans alıyorum)

Geri