2000TL GAMEPAD ÖNERİSİ

bu arada buda hoşuma gitti deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem

Buda var bunuda öneriyorlardı. O gamepower ve bu easysmx x15ten çıkma gibi bir şey zaten kullananlar gayet memnun diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav güzel bi indirimde yok 8bit do indirime girse dicem ben kaçırdım o indirimleri şuanda da fifa god of war tarzı hikaye modlu oyunlar oynamak istiyorum ve hangisini seçicem bilmiyorum yapay zeka 8bit do diyor gecikme vs olma konusundan dolayı sizde elime garip geliyor dediniz

Fantech Nova II Oyun Kolu bu iyi mi

Yeni kolları çokta takip etmediğim için bunlar hakkında çokta bir fikrim yok maalesef.

Buda var bunuda öneriyorlardı. O gamepower ve bu easysmx x15ten çıkma gibi bir şey zaten kullananlar gayet memnun diye biliyorum.

Yeni kolları çokta takip etmediğim için bunlar hakkında çokta bir fikrim yok maalesef.
hocam siz 8bit do 2 ultimate c yi beğenmişmiydiniz mesela bi hasar gördü mü zarar gördü mü ona göre 2 bin civarına geliyor bana kampanyalarla birlikte

hocam ben chat gpt soruyorum gemini soruyorum 8 bit do diyor uzun vade fp istiyorum ve rengi vs hoş bir gamepad ilerde 2 3 yıl dayansın istiyorum eğer zaten indirime girerse net 8bitdo alırım kaparım yurtdışından

hocam siz 8bit do 2 ultimate c yi beğenmişmiydiniz mesela bi hasar gördü mü zarar gördü mü ona göre 2 bin civarına geliyor bana kampanyalarla birlikte

hocam ben chat gpt soruyorum gemini soruyorum 8 bit do diyor uzun vade fp istiyorum ve rengi vs hoş bir gamepad ilerde 2 3 yıl dayansın istiyorum eğer zaten indirime girerse net 8bitdo alırım kaparım yurtdışından
Dediğim gibi hocam tek sevmediğim noktası ergonomi tarafı oldu. Xbox orjinal koluna göre biraz küçük kalıyor. Onun dışı aşırı memnundum arkadaşıma sattım 900e oda aşırı memnun bende gittim kendime yeni machenike aldım zaten onun gelmesini bekliyorum. Normalde machenikeyi türkiyeye getirttirebilsek sizede ondan önerirdimde gelmiyor ucuza maalesef

8bitdo iyidir malzeme kalitesi çok iyidir ama fp özelliğini kaybetti 1500lirayken rakipsizdi. Nintendo dizilimi xbox diziliminin simetriği
1500 liraya hiç bir zaman düşmedi hocam o kol.

hocam ben aldım 8 bit do ultimate 2c 2000tl ye gelmiş oldu küçük mü yoksa nasıl hissiyatı deneyiminiz nedir
Xbox koluna yakın boyut olarak.

bıgbıgwon galehall kullanıyorum memnunum aklınızda bulunabılır

hocam ben aldım 8 bit do ultimate 2c 2000tl ye gelmiş oldu küçük mü yoksa nasıl hissiyatı deneyiminiz nedir
tetik tuşları ve dpad tuşları çok iyi memnunum ya şarjıda uzun gidiyor zaten pil derdi yok pile para vermiyon boş yere kablosuyla şarj ediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,749
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak
Geri