❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

yok aman aman incehesap bu buda hasarlı falan gider diye iptal eder kalitesizler
Hocam şimdi satın aldım.Siparişlerim kısmında başarısız siparişlere düştü "İşlem yarım kalmış" yazyor

Ödeme aşamasında 3d doğrulama yapmadın mi
American Exprss ödeme seçeneği yoktu kredi kartı kısmında bende garanti pay ile öde dedim orda amex den çektim.Bonus flash uygulaması üzerindne onayladım yani.

beyazı 2350tl

Türk telekom hattı veya interneti olanlar idefixten siyah olan 1778TL alabilirler.(tt mobil uygulamadan idefix 2000e300 kupon kodu almanız lazım)
MSI MAG I240 dan iyi mi bu

Şu kargo firması ile gönderilir filan diye yazmak çok mu zor kendi sitesinde yurtiçi kargo ile görünüyor ama idefix de aynımıdır acaba şubeden teslim alıcam .
R5 5600 için rampage helios 120mm var biraz dandik ama fazlasıyla yetiyor sırf görüntüden dolayı acaba bunu mu alsam diyorum ama durduk yere masrafa gerek yok gibi kampanya gördük mü dayanamıyoruz :rolleyes:
Edit: Sipariş verdim idefix üzerinden ttnet ilk defa az da olsa bir işe yaradı :) Yurtiçi kargo imiş sipariş verdikten sonra yazdı sağolsun kargo firmasının ismini .
Teşekkürler @NVIDIAMDINTEL

Son düzenleme:
Şu kargo firması ile gönderilir filan diye yazmak çok mu zor kendi sitesinde yurtiçi kargo ile görünüyor ama idefix de aynımıdır acaba şubeden teslim alıcam .
R5 5600 için rampage helios 120mm var biraz dandik ama fazlasıyla yetiyor sırf görüntüden dolayı acaba bunu mu alsam diyorum ama durduk yere masrafa gerek yok gibi kampanya gördük mü dayanamıyoruz :rolleyes:
Edit: Sipariş verdim idefix üzerinden ttnet ilk defa az da olsa bir işe yaradı :) Yurtiçi kargo imiş sipariş verdikten sonra yazdı sağolsun kargo firmasının ismini .
Teşekkürler @NVIDIAMDINTEL
İdefix de yurtiçi kargo ile gönderiyor bana incehesap

gelişnce yazında ben de alıcam

Geri