KTC 27″ H27E6 Alınır mı ?

Testlere değil gözümle gördüğüme bakıyorum direkt 1. Elden görüş bence daha önemli sonuçta bende testlerine güvenerek aldım ama testlerdekine kıyasla daha fazla ghosting mevcuttu ister istemez rahatsız ediyor. Elimde Gamepower Bill T10 modeli var 1080P 180Hz ghosting olmayan bir model ve gözüm daha rahat hissediyor belki görüntü kalitesi olarak ktc daha iyi olabilir ama ghosting gerçekten görüntü anlamında farkediyor
aynı monitör arkadaşımda var 0 ghosting

Bende aldım ama daha test edemedim
Geldiğinde bana geri dönüş bırakabilir misiniz acaba herhangi bir problemi var mı ghosting vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı monitör arkadaşımda var 0 ghosting
Sanırım 10 gündür 1000'in üzerinde monitör inceledim KTC güzel gibi duruyor birazda şansım varsa temiz bir tane gelirse bayram edicem

Şimdi benim bildiğim kadarıyla hz arttıkça verdiğin fiyata bağlı olarak aldığın performans 240 tan sonra neredeyse değişmiyor. 180 hz benim ihtiyacımı karşılar fakat bu 2 monitör karşılaştırıldığında hangisi daha mantıklı kalıyor? Gene KTC önde mi olur, yoksa Dell garanti ve panel açısından daha mı iyi performans verir? Yardımcı olursanız sevinirim.

ALİENWARE

KTC

@Tayfunns

Geldiğinde bana geri dönüş bırakabilir misiniz acaba herhangi bir problemi var mı ghosting vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım 10 gündür 1000'in üzerinde monitör inceledim KTC güzel gibi duruyor birazda şansım varsa temiz bir tane gelirse bayram edicem
Hocam monitör geldi de kasayı kurmadım henüz sıvı soğutma geldimi test edicem dönerim size geri dönüş yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,035
Üyeler
187,613
Son üye
Hikmet5611
Geri