Türknet modem kurulumu DSL ışığı yanmıyor

hkjlak4

80+
Reaksiyon skoru
0
3 gün önce türk telekom fiberden türknet fiber 1000mbps internete geçiş yaptım dün akşam modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifreyi sms olarak yolladılar modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifreyi yazip kurulumu tamamladim ama modemin internet ve dsl ışığı yanmıyor hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor eksik bişeymi yaptım kurulumda modem :TP LİNK VC220 G3U AC1200

Ont ışıkları ne durumda

Ekler

• IMG_5614.webp
    IMG_5614.webp
    1.6 MB · Hit: 28
Şu sarı kablo yerine değişebileceğin başka kablon varmı dene bi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknet gerek olmadığını söyledi gönderdikleri modem kullanıcı adı şifresini girip kendimizde hızlı bi şekilde kurulum yapabiliyormuşuz. ama türknete ulaşmak mümkün değil telesekretere atiyor o da yüzümüze kapatıyor
bende vodafoneden geçtm direk geldiler 2-3 güne kurulum yaptılar direk 1000

Bugün tatil diye ulaşamıyorsun muhtemelen

Saçma sapan sistemler Turkcell de çalışıyorum vodafone ve millenicoma da kuruyoruz internet böyle kullanıcı adı şifre derdi yok sistemden cihaz güncelliyoruz aktif oluyor

Şu sarı kablo yerine değişebileceğin başka kablon varmı dene bi
o sari kablo ve fiber yeni sağlam yani. pazartesi günü türk telekom gelip takti bende türktelekomun fiber hızını begenmeyip aynı gün türknete başvurmuştum

Bugün tatil diye ulaşamıyorsun muhtemelen

Saçma sapan sistemler Turkcell de çalışıyorum vodafone ve millenicoma da kuruyoruz internet böyle kullanıcı adı şifre derdi yok sistemden cihaz güncelliyoruz aktif oluyor
yok hocam normaldede müşteri hizmetlerine bağlanmıyorsunuz hiç bir şekilde herkes şikayetçi bu dırumdam

o sari kablo ve fiber yeni sağlam yani. pazartesi günü türk telekom gelip takti bende türktelekomun fiber hızını begenmeyip aynı gün türknete başvurmuştum

yok hocam normaldede müşteri hizmetlerine bağlanmıyorsunuz hiç bir şekilde herkes şikayetçi bu dırumdam
Turkcell yokmu binada geç kanka hiç eziyet çekme.. istediğin zamanda arayabiliyorsun

Çözümden bağımsız 1000 Mbps için güzel bir modeme geçmenizi öneririm. Sadece hız artışı değil, modemin sağladığı yazılımsal iyileştirmelerin de farkını yaşayın. TT'nin verdiği modemler çok giriş seviyesi oluyor.

Turkcell sansürü, yurt dışı portlarının rezilliği (ping, yayın vb. yaparsan takılma) gibi saçmalıklar bulaşılmaz.

Türk NET'in ise kullanıcıya daha fazla yardım etmesi gerekiyor. Gerçi ben de Netspeed altyapı değiştirmeden aktardım. Kullanıcı adı ve şifreyi girince sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,026
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri