Babangida Babayaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 582
Limit yok alamıyorum 
O para bende olsa ben de çekerdim yalan yokGeldiği gün ekran kartını 120 ye satabileceğimi bilsem anında almıştım
Gelirse beni etiketleyip yazabilir misin olur da görürsem ben de etiketleyip yazarım 123 e gelirse net alırımSaat 10u bekliyom indirim koyarlarsa tadından yenmez
AtarızGelirse beni etiketleyip yazabilir misin olur da görürsem ben de etiketleyip yazarım 123 e gelirse net alırım
Ram krizi henüz ekran kartlarına adam akıllı yansımadı olur da %10-15-20 indirim gelirse bence her türlü alıcı çıkar ama o peşin ödeme kısmını yapabilen anca esnaf vs alır diye düşünüyorumKartta limit var ama al sat yapacak sehirde degilim . Ki al sat olacak 5090 i tr de kac kisi pesin alir oda var. Sivasta alan 1 kisi bile bulamam![]()
Anca esnaf alir ki oda ölu fiyat ceker burada. Ki yapikrediye taksiti bile yok direkt pesin istiyor.Ram krizi henüz ekran kartlarına adam akıllı yansımadı olur da %10-15-20 indirim gelirse bence her türlü alıcı çıkar ama o peşin ödeme kısmını yapabilen anca esnaf vs alır diye düşünüyorum
kesinlikle indirime düşerse alınırRam krizi henüz ekran kartlarına adam akıllı yansımadı olur da %10-15-20 indirim gelirse bence her türlü alıcı çıkar ama o peşin ödeme kısmını yapabilen anca esnaf vs alır diye düşünüyorum
Bi umutbugün indirim gelme ihtimali mi var neden saat 10 u bekliyorsunuz![]()