Çözüldü✓ Monitörde Ekranda bozulma olması

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ASUS TUF GAMİNG VG1A series 27’’ monitörümde resime bıraktığım gibi ara ara bozulmalar oluyordu bende ekran kartı sürücüsünü güncelledim fakat şimdide monitörü HDMI ile bağlamama rağmen ekran bi türlü gelmiyor gelip geldiği gibi geri gidiyor laptop ekranımda aynı şekilde HDMI ile bağladığımda git gel yapıyor neden acaba yardımcı olabilirmisinix

Ekler

• IMG_4921.webp
    IMG_4921.webp
    70.6 KB · Hit: 12
Merhabalar ASUS TUF GAMİNG VG1A series 27’’ monitörümde resime bıraktığım gibi ara ara bozulmalar oluyordu bende ekran kartı sürücüsünü güncelledim fakat şimdide monitörü HDMI ile bağlamama rağmen ekran bi türlü gelmiyor gelip geldiği gibi geri gidiyor laptop ekranımda aynı şekilde HDMI ile bağladığımda git gel yapıyor neden acaba yardımcı olabilirmisinix
panelden kaynaklı olabılır baska bır monıtorle deneme sansın varmı ya da eskı monıtorunde boyle bır sorunla karsılasıyormuydun

Hayır ama bundada böyle bir sorun yoktu bi anda olmaya başladı
tekneloji hocam şans işi
eskı monıtorunde boyle bır sorun yasamadıysan ya da baska bir monıtorde denedıgınde boyle bır sorun yoksa demekkı sorun senın monıtorunde

paneli bozulmuş geçmiş olsun. garantisi varsa direkt servise gönder. yoksa çöp gibi bir şey sayılır artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,225
Üyeler
187,642
Son üye
kedisever01
Geri