Pc donma kasma yardım

Reaksiyon skoru
7
oncelıkle selamun aleykum benım pc oyuna vs uygulamaya zor gırıyor ve ılk girdiğindede cok kasıyor fps dusuyor 8 gb ramım var ve 500 gb lık hdd var ssd yok bunun sorunu ssd olmaması olabilirmi sizce

uygulama açma ssd olayı tamamen

Merhaba bir sıkıntım var ve forum açmayı bilmiyorum o yüzden burdan sorucam bilgisayarım kendini robloxda bile yeniden başlatıyor özellikleri rtx 3060 i5 7600k z170a tomahawk 600w rampage bronze psu

Merhaba bir sıkıntım var ve forum açmayı bilmiyorum o yüzden burdan sorucam bilgisayarım kendini robloxda bile yeniden başlatıyor özellikleri rtx 3060 i5 7600k z170a tomahawk 600w rampage bronze psu
kanka bende pek anlamıyorumda ana sayfaya gıt sağ ustte konu ac yazıyor oraya tıkla ordan ne ile ilgili yardım ıstıyecegını sec yaz gonder

öylemi hocam çok teşekkür ederim bide kaç gb lık ssd alsam uygun olur cok butce harcamadan
kanka tamamen sana kalmış 512gb ssdlere bak bi m2 yuvası yok muhtemelen anakartın sata ssd bakacaksın

kanka tamamen sana kalmış 512gb ssdlere bak bi m2 yuvası yok muhtemelen anakartın sata ssd bakacaksın
Hocam ben yeni anakart alacağım m2 ssd destekliyor yani 512 GB alsam yetermi veya 1 tb ssd yi açarken donma yapmaz değilmi

Hocam ben yeni anakart alacağım m2 ssd destekliyor yani 512 GB alsam yetermi veya 1 tb ssd yi açarken donma yapmaz değilmi
valla 1tb al ilerde pişman olma hangi anakartı alacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,954
Üyeler
187,599
Son üye
ozgurwl
Geri