Hp victus 16 alınır mı?

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
824
2024 rtx 4050 r7 7445hs model asus veya Bu hp victus laptop arasında bir seçim yapmam gerekiyor attığım linkteki hp’nin kronik sorunu var mı beni servislerle uğraştırır mı? Farklı bir marka model önermeyin bütçe sormayın değişim cihazı olarak gpn teklonojiden alınacak.

Fark etmedim sorunun devamını o zaman başka bi seçeneğinizde yok gibi zaten

Fark etmedim sorunun devamını o zaman başka bi seçeneğinizde yok gibi zaten
Hall sensör sorunu var mı? 2 yıl içinde o kadar fazla servise gittim ki akraba olduk servislerle bu cihaz da uğraştırır mı?

Hplerin tamamında hall sensör sorunu olabiliyor diye biliyorum ama şöyle bir durum var herkes tüm markalar için bi sorun öne sürüyor ne alacağız o zaman bende bilmiyorum

Hplerin tamamında hall sensör sorunu olabiliyor diye biliyorum ama şöyle bir durum var herkes tüm markalar için bi sorun öne sürüyor ne alacağız o zaman bende bilmiyorum
İlk başta lenovo loq 15xxx9 aldım 2023te anakart yaktı değiştirildi bidaha arızalandı cihaz değişime gitti a15 2023 asus geldi bununda 2 kere anakartı arızalandı 2 hafta önce 2024 a16 tuf gönderdildi o da bozuk çıktı şimdi onuda gönderdim ya 2024 tufu bidaha gönderecekler ya da linkteki hpyi gönderecekler. Yani evet tüm laptoplar sorunlu piskolojim bozuldu.

HP'ye asla bulaşmayın. Bir sorun bitiyor başka sorun başlıyor. Bütçe nedir?

İlk başta lenovo loq 15xxx9 aldım 2023te anakart yaktı değiştirildi bidaha arızalandı cihaz değişime gitti a15 2023 asus geldi bununda 2 kere anakartı arızalandı 2 hafta önce 2024 a16 tuf gönderdildi o da bozuk çıktı şimdi onuda gönderdim ya 2024 tufu bidaha gönderecekler ya da linkteki hpyi gönderecekler. Yani evet tüm laptoplar sorunlu piskolojim bozuldu.
Bende loq kullanıyorum 12600hx işlemcili hiç bir sorun yaşamadım rtx 4050

hocam bildiklerim üzere acerler ve asus lar da kronik daha az onlara yoğunlaşabilirsin

hocam bildiklerim üzere acerler ve asus lar da kronik daha az onlara yoğunlaşabilirsin
Hepsi elimden geçti hepsindede sorun var 3. Anakartı gören asusun sorunsuz olduğu nasıl söylenebilir? Üstelik değişim cihazı olarak gönderilen 1 üst model fabrikasyon olarak arızalı geldi cihaz açılmıyoru şu an serviste değişim raporu bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende loq kullanıyorum 12600hx işlemcili hiç bir sorun yaşamadım rtx 4050
Aynı ürünü aldım 4050 modelini 2 kez anakart değişti adam olamadı değişime gitti.

Hepsi elimden geçti hepsindede sorun var 3. Anakartı gören asusun sorunsuz olduğu nasıl söylenebilir? Üstelik değişim cihazı olarak gönderilen 1 üst model fabrikasyon olarak arızalı geldi cihaz açılmıyoru şu an serviste değişim raporu bekliyorum.

Aynı ürünü aldım 4050 modelini 2 kez anakart değişti adam olamadı değişime gitti.
Acer veya msiların alt segmentlerine baktığındada kısıtlı ekran kartı ile geliyor max 45w tdp mecbur gene en mantıklı f/p ile 3 yıl garantili ile loq bence

Acerlardada fan ekrana vuruyor ekranı çöp ediyor asustada problem yaşamış kronik olmayanlar sanırım msi katana asus rog strix lenovo legion yani üst segmentler ondada aynı ekran kartlı işlemcili cihaza 2 kat para ödüyorsun

Acer veya msiların alt segmentlerine baktığındada kısıtlı ekran kartı ile geliyor max 45w tdp mecbur gene en mantıklı f/p ile 3 yıl garantili ile loq bence
Artık hiç bulaşmak istemiyorum ama yapcak bişeyim yok iade almak istesem 3 yıl önceki fatura tutarını iade ediyorlar asgari ücretin altına denk geliyor. Siz çok şanslıymışsınız demekki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,275
Üyeler
187,481
Son üye
Baran Esmersoy
Geri