Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

dm bak hocam yazmıstım saatler önce
Evet hocam şimdi gördüm 😄 Gaming gen'e helal olsun valla beklediğim fiyatların altında hem de eksiksiz modelleri getiriyor. Artık alacak olanlar kaçırmasın derim.

Nedir fiyatlar merak ettim 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüm fiyatları. Almak isteyenler tetikte olsun bence.

Pxn VD6 27.000 TL
Pxn VD4 21.000 TL

Pxn VD4 Fiyatı Çok İyi Kaçırmayın Derim.
Yine bekleyip bekleyip pahalıya almış oldun 🤣

Çıkarsada 6 taksit olmaz zaten yinede almazdım. Bakarım belli olmaz tabi

Daha dün teslim aldım hocam iade şansımda olabilir hani 😅
Gaming gen idefixte de satış yapıyor beta plus adıyla. Orda taksit var peşin fiyatına

Gaming gen idefixte de satış yapıyor beta plus adıyla. Orda taksit var peşin fiyatına
Evet İdefix ve Hepsiburada'da satış yapıyorlar. HB World kartınız varsa da 9 taksit imkanı oluyor.

Çıkarsada 6 taksit olmaz zaten yinede almazdım. Bakarım belli olmaz tabi

Daha dün teslim aldım hocam iade şansımda olabilir hani 😅
Moza'dan devam et hocam boşver :) R3 almış olsaydın iade et derdim de R5 üzmez.

Evet İdefix ve Hepsiburada'da satış yapıyorlar. HB World kartınız varsa da 9 taksit imkanı oluyor.

Moza'dan devam et hocam boşver :) R3 almış olsaydın iade et derdim de R5 üzmez.
öyle tabide o kadar konuştunuz aynı fiyatsa vs o daha iyi diye. fren şeyside var. bana çok lazım değilde 400 tl de 400 tldir hem ekstralı hem daha güçlü hemde nispeten ucuz. ve 9 taksit vs olursa acımam zaten. tek sıkıntı satışa çıkmadan iade süresi geçer. ciddi düşünmüyorum ama bellide olmaz. şimdi iade ederim sizin dediğiniz fiyat çıkmazsa patlarız alsmgasg

öyle tabide o kadar konuştunuz aynı fiyatsa vs o daha iyi diye. fren şeyside var. bana çok lazım değilde 400 tl de 400 tldir hem ekstralı hem daha güçlü hemde nispeten ucuz. ve 9 taksit vs olursa acımam zaten. tek sıkıntı satışa çıkmadan iade süresi geçer. ciddi düşünmüyorum ama bellide olmaz. şimdi iade ederim sizin dediğiniz fiyat çıkmazsa patlarız alsmgasg
Ggen peşine taksit yapmıyor diğer sitelerde ne kadara koyacak belli değil site komisyonu var

O fiyatlar nakit fiyatı hocam e ticaret sitelerinde komisyonu koyacaklardır. Sizin iade etmenize gerek yok.

Ama taksit ile aldım. artı debriyaj da çıktı içerisinden :D
Gelbura geçen bana PXN b.kluyordu yine. 😄 PXN Moza gibi bunları köpeği olmadığı için çalışmayacağız artık diyordu. Bunlar PXN'e sadece bize satış yetkisi verin diye diretti onlar da delikanlı çıktı ondan bana yok yazılımı öyle böyle diye atıyordu. Yazılımında hiç bir sıkıntı yok Moza'ya baksın önce 😄 her güncellemede başka bişey bozuyorlar.

Ggen peşine taksit yapmıyor diğer sitelerde ne kadara koyacak belli değil site komisyonu var
kendi sitesinde 12 ye sattığı bişeyi baktım 16 ya koymuş ben almim eyw.

O fiyatlar nakit fiyatı hocam e ticaret sitelerinde komisyonu koyacaklardır. Sizin iade etmenize gerek yok.

Gelbura geçen bana PXN b.kluyordu yine. 😄 PXN Moza gibi bunları köpeği olmadığı için çalışmayacağız artık diyordu. Bunlar PXN'e sadece bize satış yetkisi verin diye diretti onlar da delikanlı çıktı ondan bana yok yazılımı öyle böyle diye atıyordu. Yazılımında hiç bir sıkıntı yok Moza'ya baksın önce 😄 her güncellemede başka bişey bozuyorlar.
ve sanırım kutu içeriğindede fren şeysi gözükmüyor o yüzden ucuz sanırım?

Geri