tcan20
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Konusu açıldıysa veya tırtsa kilitlenebilir görünce paylaşmak istedim sadece
3 adet moza alırsak en son fiyatı göz önünde bulundurursak 3 üncüsü 10k ya geliyor cok uygun ortak girilebilir
Konusu açıldıysa veya tırtsa kilitlenebilir görünce paylaşmak istedim sadece
Nasıl 10'a geliyor?? Ben r5 baktım kişi başı 22.4 geliyor. Fiyat olarak da fena değil vatandan baya uyguna veriyor3 adet moza alırsak en son fiyatı göz önünde bulundurursak 3 üncüsü 10k ya geliyor cok uygun ortak girilebilir
moza var mı3 adet moza alırsak en son fiyatı göz önünde bulundurursak 3 üncüsü 10k ya geliyor cok uygun ortak girilebilir
tamam 3 tane alıp 2 sni o fiyattan satarsan diye hesapladım 3 kişi girmek mantıklı 22.4k ya geliyor doğru varsa bu cevreden ben girerimNasıl 10'a geliyor?? Ben r5 baktım kişi başı 22.4 geliyor. Fiyat olarak da fena değil vatandan baya uyguna veriyor
evet moza r5moza var mı
tüh bende vardı zatentamam 3 tane alıp 2 sni o fiyattan satarsan diye hesapladım 3 kişi girmek mantıklı 22.4k ya geliyor doğru varsa bu cevreden ben girerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet moza r5
Beyler biz arkadaşla 2 kişiyiz 3. Olacak var ise bana mesaj atsın. Arkadaş doktor ben de belediye memuruyum güven veriyoruzdur umarımtamam 3 tane alıp 2 sni o fiyattan satarsan diye hesapladım 3 kişi girmek mantıklı 22.4k ya geliyor doğru varsa bu cevreden ben girerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet moza r5
22.4k danmıBen 3 tane moza r5 aldım istanbul içi elden teslim alacaklara aldığım fiyattan 2 tanesini verebilirim. İsteyenler DM atabilir.
Alıntıyı görüntüle
Evet22.4k danmı