31k’ya satılık 5060 sistem?

Birkaç ay önce olsaydı pahalıydı (5060Tİ 16 gb + 7500f + 32 gb sıfır sistemi 38'e aldım güncelde 50k isteniyor) .. ama yine de 8gb ekran kartlı i3 giriş seviyesi bir işlemcili bir sisteme bu parayı vermezdim.. sisteminizin ederi bu, ancak ben almazdım.

25 üstü verilmez bence
Giriş seviyesinin de girişi gibi bir şey olmuş bu

Hocam her fiyat olabilir ben 3060 lı sistemimi 26k’ya sattım illaki çılgın bir alıcı çıkıyor sistemi toplu satamazsan parça parça sat veya yeni pc toplayacaksan ekran kartı ve ssd dursun diğerlerini bundle halinde sat diğerlerinide yeni toplayacağın pc ye takarsın zaman geçtikçe elinde para biriktikçe satar ve yenisini alırsın(sadece fikir vermek istedim)

Hocam her fiyat olabilir ben 3060 lı sistemimi 26k’ya sattım illaki çılgın bir alıcı çıkıyor sistemi toplu satamazsan parça parça sat veya yeni pc toplayacaksan ekran kartı ve ssd dursun diğerlerini bundle halinde sat diğerlerinide yeni toplayacağın pc ye takarsın zaman geçtikçe elinde para biriktikçe satar ve yenisini alırsın
Hocam satış için hangi kanalları kullanmamı önerirsiniz?

Hocam satış için hangi kanalları kullanmamı önerirsiniz?
Yani genel olarak sarı site daha önde bildiğin kullanıcısı çok başka kanal varsa onlarada eş zamanlı yükleyebilirsin tabi en kolay çevrendekilere satarsın ama öyle bir hata yapma ben geçmiş zamanda(1yıl önce) tekrar pc sattığımda çevremdeki birine satmıştım şuanda bile bana mesaj atıp falanca sorun var bana sorunlu pc sattın diyebilecek kadar gaflete düşecek biri çıkabilir

Yani genel olarak sarı site daha önde bildiğin kullanıcısı çok başka kanal varsa onlarada eş zamanlı yükleyebilirsin tabi en kolay çevrendekilere satarsın ama öyle bir hata yapma ben geçmiş zamanda(1yıl önce) tekrar pc sattığımda çevremdeki birine satmıştım şuanda bile bana mesaj atıp falanca sorun var bana sorunlu pc sattın diyebilecek kadar gaflete düşecek biri çıkabilir
Teşekkür ederim.

bu 22-25kya hazir satilan sistem degil mi al-sat icin alip reklam yapiyormussun gibi geldi

25k max

Geri