isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
- Konu Sahibi Konu Sahibi
canın sağolsun ray tracing kökle ha boşamı alıyoruzSistem canavar hocam, şimdiden hayırlı olsun.
Bi tur binerim hee![]()
canın sağolsun ray tracing kökle ha boşamı alıyoruzSistem canavar hocam, şimdiden hayırlı olsun.
Bi tur binerim hee![]()
Mhz değerini artırırken cl değerinde düşüş yaşadığına emin misin?Kanka galax almazsam Asus Dual alacağım @Rambo_87 kullandığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuanki sistemimde bile kullanıyorum overlock ramler elimde![]()
hayır. 3600Mhz CL 14 yaptık overlock.Mhz değerini artırırken cl değerinde düşüş yaşadığına emin misin?
bencede @Rambo_87 60 65 geçmiyor dediAsus Dual daha iyi olur bence.
teşekkürler.bu sistem süper![]()
bencedegüzel bence
Şeyden dolayı dedim B550 lerde Asus Prime olanlar giriş seviyesi ama Intelde öyle değilmiş demekkiAnakart daha ne kadar iyi olacak? 10 numara 5 yıldız anakart.
Evet intelde sağlamŞeyden dolayı dedim B550 lerde Asus Prime olanlar giriş seviyesi ama Intelde öyle değilmiş demekki
2.000 liraya alıyorum ben Asus Prime Z490-AAynı fiyat bandında z490 gaming edge olabilir anakart kendimde aldım bu arada geçen hafta![]()
Galax almazsam Asus Dual tabikideEkran kartını asus dual yap. Muhteşem.
Ben 1700 e aldım gg den asustan çok daha iyi.2.000 liraya alıyorum ben Asus Prime Z490-A
10 numara 5 yıldız hocam bereketini görün sisteminAyın sonunda düşündüm artık dostlar param yatıyor 30 unda. konu açmakdan bende sıkıldım görüşlerinizi almak isterim.
Bakın Lütfen Ryzen İşlemci önermeyin istemiyorum. intel istiyorum.
İşlemci: İ7 10700K
Anakart: Asus Prime Z490-A
Ram. 2x8Gb 16Gb Ram Crucial Ballistix 3000Mhz Cl 15 Overlockla 3600Mhz Cl 14
SSD: Adata XPG SX8200 Pro 1Tb
İşlemci Soğutucu: SilverStone PF360
Ekran Kart: Galax Ex RTX 2080 Super
Kasa: Asus Rog Helios
Güç Kaynak: Seasonic 750W+ 80 Gold