🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

beyler 250 liralık cs2 skin almak mı mantıklı yoksa

5 dolar steam cüzdan kodu almak mı?

hangisinde kâra geçerim

beyler 250 liralık cs2 skin almak mı mantıklı yoksa

5 dolar steam cüzdan kodu almak mı?

hangisinde kâra geçerim
Skin ByNoGame kendi sattığı. Pazar ile fiyatları karşılaştırın.%15 kesiyor Steam pazarı.

Skin ByNoGame kendi sattığı. Pazar ile fiyatları karşılaştırın.%15 kesiyor Steam pazarı.
7.87 dolara ak-47 ice coaled satılıyor steamda ama bynogame fiyatı 250 lira şuan kurcalıyorum bi oyun var mı yok mu diye yoksa alicam

7.87 dolara ak-47 ice coaled satılıyor steamda ama bynogame fiyatı 250 lira şuan kurcalıyorum bi oyun var mı yok mu diye yoksa alicam
Satmayı düşünürseniz 225 liraya alabilirim hediye kartı yolu ile 250 lira bakiyeyi.

Benim Telsiz kullanım ücreti var 280 TL :D SMS Gönderemiyorum o yüzden, başka türlü almanın bir yolu var mı? Bi' Dünya Fırsat menüsünde de çıkmıyor.

bimcelliyim kullanabilirmiyim diyecemde sms atıyorum bakiye yetersiz diyo

Turktelekom lu olman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

225 e alacak varsa 250tllik bynogame hediye kartını satabilirim isteyen dm
Bimcell de var sms atıp selfy kaydı yapması gerek

ben 225e bir ak47 aldım ama gönderen adamda açtımhileyioynuyorum nicki vardı geri alamaz değil mi itemi? 7 gün pazar cooldownı var şuan

ben 225e bir ak47 aldım ama gönderen adamda açtımhileyioynuyorum nicki vardı geri alamaz değil mi itemi? 7 gün pazar cooldownı var şuan
ByNoGame koruyor para 1 hafta sonra geçiyor hesaba sıkıntı yok o yüzden.Olurda giderse desteğe yaz paranı iade ederler.

Bimcell hattım vardı.Telekom altyapılı hatlarda deneyin pttcell teknosacell gibi.
SELFY TCKN GG/AA/YYYY yazıp 4545'e SMS attım.Onaylandı 1-2 dk içinde
6262’ye SELFY BYNOGAME yazdım aldım kodları. 7-25 yaşındakiler denesin.
@efeodin

Geri