Enesylmaaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Akım korumalı priz önerebilir misiniz bütçe max 1000 lira tunçmatik hariç önerin lütfen. Daha önce aldım geri çağırdılar o yüzden tekrar tunçmatik kullanmak istemiyorum.
Elektrik çarma olayları olmuş galiba. Bu dosya bakanlığın kararı.Ben yakın zamanda Amazon'dan Tunçmatik marka priz aldım da, neden geri çağırdılar ürünü?
Neden böyle dediniz? Neden faydası olmadığını açıklayabilir misiniz?akım korumalı prizlerin pek bir esprisi yok paran varsa usp al yoksa akım korumalı prizlerin pratikte pek bir faydası yok.
ben akım korumalı priz anlık yıldırım çarpması gibi onlarda hasar görmesini engelliyor voltaj dalgalanmasına pek etki edemiyor diye biliyorumNeden böyle dediniz? Neden faydası olmadığını açıklayabilir misiniz?
Voltaj dalgalanması için ne kullanabilirizben akım korumalı priz anlık yıldırım çarpması gibi onlarda hasar görmesini engelliyor voltaj dalgalanmasına pek etki edemiyor diye biliyorum
online ups?Voltaj dalgalanması için ne kullanabiliriz
Hocam fiyatı da aşıyor beni sağolun yine deonline ups?
5090 masaüstü dizmediğim sürece online ups almazdım galiba biraz sesliymiş bir de
voltaj dalgalanması varsa regülatör harici işini çözmez sanırım en sağlıklısı online ups eğer çok sık oluyorsaHocam fiyatı da aşıyor beni sağolun yine de