kanka bu harbiden baya pahalı geldi şahsen bana japonla monitörü tutturur yinede buna 1000 lira vermezdim. onuda geçtim monitörü sat 1000 lira ekle aynı kalemde vesalı monitör alırsın zaten hem monitörün yenilenmiş olur hemde vesa olurGörüntü gözüküyor mu emin değilim ama şuan elimde bulunan monitörümün vesa girişi bulunmuyor.Yani tek başına Nb f80 monitör standı alsam bu monitöre uymayacak. https://www.trendyol.com/dailytech/...-kolu-kiti-p-894021186?utm_source=chatgpt.com Şöyle bir aparat almayı düşünüyorum ama herhangi bir bilmediğim yan etkisi var mıdır? Yoksa bunu alıp üstüne f80i alırsam uzun süre boyunca monitörü istediğim gibi kullanabilecek miyim..![]()
Ama eğer düşündüğüm gibi olursa 2300 gibi bi fiyata halledebiliyorum (bu aparat sıkıntılı değilse) ve monitör fiyatları artık 10k aşağısı zor bulunuyorkanka bu harbiden baya pahalı geldi şahsen bana japonla monitörü tutturur yinede buna 1000 lira vermezdim. onuda geçtim monitörü sat 1000 lira ekle aynı kalemde vesalı monitör alırsın zaten hem monitörün yenilenmiş olur hemde vesa olur
kanka geçen ay 3500e ktc aldım la 200hz ıps 25ht7 benim işimi görüyo :dAma eğer düşündüğüm gibi olursa 2300 gibi bi fiyata halledebiliyorum (bu aparat sıkıntılı değilse) ve monitör fiyatları artık 10k aşağısı zor bulunuyor
bende crg5 vardı böyle yaptım uzun süre kullandım3d printer ile adaptör bastır. Daha ucuz yollu olur senin için. Senin modele uyar mı bilemiyorum ama biraz bak
thingiverse.com/thing:6923029