🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Hp Victus 16 Amd7840HS + 4050 Laptop da denedim çok hızlı bir şekilde sıcaklık tavan yaptı testlerde tavsiye etmem, Ptm7950 denemem lazım ama Türkiye de nerde var bilen varmı??

Ürünü satın alıp deneme yaptım. Mx6 macun ve bu ürünü karşılaştırmak için 10 dakikalık cinebench testi yaptım. Tüm ayarlar aynı ve laptop fişe takılı şekilde test yapıldı. Mx6 92 derecelerde testi bitirirken Rampage 84 derecelerde bitirdi. Benim için yeterli bi performans sundu. Uzun kullanima bakıp yazarım yine.
IMG_0642.webp

Ekler

• IMG_0644.webp
    IMG_0644.webp
    1.5 MB · Hit: 31
  • IMG_0643.webp
    IMG_0643.webp
    1.1 MB · Hit: 31
4 saatlik ortalama bi kullanım. YouTube whatsapp Instagram vb standart düz kullanıcı işi. Degerler bu şekilde. 1 hafta 1 ay sonra güncellerim yine
IMG_0646.webp

Ürünü satın alıp deneme yaptım. Mx6 macun ve bu ürünü karşılaştırmak için 10 dakikalık cinebench testi yaptım. Tüm ayarlar aynı ve laptop fişe takılı şekilde test yapıldı. Mx6 92 derecelerde testi bitirirken Rampage 84 derecelerde bitirdi. Benim için yeterli bi performans sundu. Uzun kullanima bakıp yazarım yine.
Normal şartlarda MX6'dan bir kaç derece daha kötü sonuç vermesi gerekirdi. Testlerinizde yanlışlık var. Bu macunların amacı stabil ve uzun ömürlü olmasıdır. Ama bunu yaparken bir kaç derece feda edilir. Aradaki -8 derecelik fark gerçekçi değil.

Kimseyi zorla inandırma yada başka bi gayem yok. Ürünün fiyatı uygun olduğu için satin aldım ve test ettim. Elimde bol miktarda mx6 var. Öncesinde yeni macun ile test edip sonrasında temizliğini yapıp rampage i uygulayıp test yaptım çıkan sonuç bu dediğim gibi ben memnun kaldım denemek isteyen kendi de denesin baksın

Normal şartlarda MX6'dan bir kaç derece daha kötü sonuç vermesi gerekirdi. Testlerinizde yanlışlık var. Bu macunların amacı stabil ve uzun ömürlü olmasıdır. Ama bunu yaparken bir kaç derece feda edilir. Aradaki -8 derecelik fark gerçekçi değil.

Kimseyi zorla inandırma yada başka bi gayem yok. Ürünün fiyatı uygun olduğu için satin aldım ve test ettim. Elimde bol miktarda mx6 var. Öncesinde yeni macun ile test edip sonrasında temizliğini yapıp rampage i uygulayıp test yaptım çıkan sonuç bu dediğim gibi ben memnun kaldım denemek isteyen kendi de denesin baksın
Elinde ki mx6 sahte olmasın

bende everest klavy var çekmiyor tuşu takılı
rampaç klavye var tuşu basmıyor
gamepovir kulaklık var tenekeden su sesi veriyor
arkadaş kablosuz evo mu ne klavye almış kablosuz yine gamepovir şarj tutmuyor:)
bildiğin pili sıfır gelmiş..
iadeye göndermiş içini açmışsınız demişler....

teknik servis garanti falan da yok

para direkt çöp
Gamepower bir kulaklık almıştım daha sonra kendi kendine mikrofon cortladı, araştırdım servise gönderdim. Padler de soyulmuştu bu arada. Servis dediki padleri de yapmamız lazım bu şekilde servisten işlem yapamayız vs. O dönem sene 2019 falan 50 60 TL civarı bi ödemeyle padleri de değiştirdiler. Bu süreçte ben kendime yeni bir kulaklık aldım tabi tamirden gelince onu da yedek yaparım düşüncesiyle. Neyse servisten geldi ben de eşek gibi denemedim hiç ihtiyaç da olmadığı için. Seneler sonra ürünü bi taktım mikrofon aynı duruyor asla işlem yapmamışlar, diyeceklerim bu kadar :D

Dostum boş konuşmuyorum bir çok varyasyon denedim zaten.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-14 at 02.24.32.webp
    WhatsApp Image 2026-01-14 at 02.24.32.webp
    127.6 KB · Hit: 23
Geri