İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ?

Swords

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,248
İyi akşamlar öncelikle. Biraz Muhabbet edelim dedim. Yahu bu insanlar sevgilileri olunca neden değişip beni satıyolar anlamıyorum. Ben 17 yaşındayım 11.sınıftayım. Arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var. benim olmadı daha önce yüksek ihtimal olmazda bakmıyolar yani. Buluşmaya çağırıyorum "Karımla çıkıyorum sadece." oyuna çağırıyorum "Karımla oynuyorum." diyorlar. Adamlar araba motoru gibi "Karım, Karım,Karım" diye geziyolar ya. 2 senedir bi kız kankam var. her derdini dinledim. flört olduğu çocuk yalnış anlamasın diye benle buluşmuyor vallahi çıldıracağım. Aranızda benden büyükler illaki vardır. İnsanın sevgilisinin olması böyle bir şey mi ?

Söyle sanada ayarlasınlar bi tane emin ol erkek arkadaştan çok daha iyi

Lise ortamı öyle olur zaten yapacak pek bir şey yok. Kendine göre arkadaşlar bulmalısın. Lisede sevgili işini ciddi anlamda abartanlar var, max 3 ay sonra saçma sapan sebeplerden konuşma kesiliyor başka birisiyle konuşuluyor. Hatta okul 1000 kişi civarında ve erkek öğrenciler kız öğrencilerden azsa bütün kızlar erkekler arasında dönüyor dolaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lise arkadaşlıklarıda çok önemli değil bence. Lise bittikten 1 sene sonra lisedeki kimseyi hatırlamıyorsun.

Söyle sanada ayarlasınlar bi tane emin ol erkek arkadaştan çok daha iyi
Hocam zaten öyledir de ayarlamıyolar hayırsızlar. can sıkıntısından ders calisiyodum sadece o kesmeyince italyanca calismaya baslafim bide din arastirmaciligi yapiyorum. zaman gecsin suye butun tuslara basiyorum yani.

Arkadaşlarin Karisiyla öpüşmeyi kesip seninle mi öpüşecek?
Adamları rahat bırakta karılarıyla ilgilensinler. 🤣

Sebebi şu ergence saçma sapan hareketleri doğru düzgün iletişim becerileri olmayan ne yapacaklarını bilmedikleri için

Sebebi şu ergence saçma sapan hareketleri doğru düzgün iletişim becerileri olmayan ne yapacaklarını bilmedikleri için
Hayır bide 6 ay sonra yks calisicaz yani. suan sevgili yapmak riskli bisey

İnsanlar değişmiyor güzel kardeşim, fabrika ayarlarına dönüyorlar. Herkesin içinde yatan bir çıkar dünyası var. sevgililerinden ayrıldıkları gün "Kanka naber ya özledim" diye dönecekler. O zaman o telefonu açarsan en büyük enayi sensin.

İnsanlar değişmiyor güzel kardeşim, fabrika ayarlarına dönüyorlar. Herkesin içinde yatan bir çıkar dünyası var. sevgililerinden ayrıldıkları gün "Kanka naber ya özledim" diye dönecekler. O zaman o telefonu açarsan en büyük enayi sensin.
Valla menfaatçi olmak lazım bu hayatta. ben yalniz kalmaktan korkan bir insan oldugum icin bu kullaniliyo biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü süreci yürütebilidği sürece o sıkıntı değil ilişkide en önemli şey iletişimdir empatidir yks felan bahane
o her ergenin yapabilecegi bisey degildir ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri