Laptop için monitor önerisi

Reflexss

80+
Reaksiyon skoru
1
4050 ekran kartım, 16gb ram ve i5 13. nesil işlemcim var, ama laptop monitörüm 144hz olduğu için yeterli verimi alamıyorum. En fazla kaç HZ e kadar yükseltebilirim ve varsa monitör önerileriniz neler?

bütçe nedir hocam ve oynadığın oyunlarda en fazla kaç fps alıyorsun cs valoda örneğin ?

cs de max fps 200 e kadar geliyor sanırım, yüksek ayarlar. diğer oyunları bilmiyorum cs oynarım. bütçe de 10K ya kadar gidebilir, büyük ihtimalle taksitle alırım.

cs de max fps 200 e kadar geliyor sanırım, yüksek ayarlar. diğer oyunları bilmiyorum cs oynarım. bütçe de 10K ya kadar gidebilir, büyük ihtimalle taksitle alırım.
1080p mi düşünüyorsun 2k mı ? 1080 ise 10klara çıkmana gerek yok

1080p mi düşünüyorsun 2k mı ? 1080 ise 10klara çıkmana gerek yok
valla ikisi de olur aslında, 2K ile 1080p arasında ne kadar bir fiyat farkı oluyor? ve laptopların çıkabileceği max hz değeri varmış sanırım bilgin var mı bu konuda?

illa asus msi gibi markaların ürünlerinden istersen fiyat olarak en az 4k bandında fiyat farkı oluyor. ama benim karka takıntım yok dersende 6-7k fiyata da 2k güzel monitörler var ki bence onlardan almak daha mantıklı. laptopun max verebileceği hz değerini de ilk kez senden duydum bi tam öğren onu ona göre daha sağlıklı tavsiyede bulunabilelim

illa asus msi gibi markaların ürünlerinden istersen fiyat olarak en az 4k bandında fiyat farkı oluyor. ama benim karka takıntım yok dersende 6-7k fiyata da 2k güzel monitörler var ki bence onlardan almak daha mantıklı. laptopun max verebileceği hz değerini de ilk kez senden duydum bi tam öğren onu ona göre daha sağlıklı tavsiyede bulunabilelim
ben de ilk defa duydum zaten o yüzden sormak istedim ama muhtemelen laptopun kendi ekranından bahsediyorlar

Bu laptop 2k oyun oynatmaz 1080p ıps veya bütçe yeterse oled monitör iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: muic
ben de ilk defa duydum zaten o yüzden sormak istedim ama muhtemelen laptopun kendi ekranından bahsediyorlar
Hocam o monitörü laptopa hangi port ile bağlayacaksan onla ilgili bir şey. Eğer HDMI 2.1 varsa 1080p ve 1440p çözünürlükte 240 Hz’e kadar, 4K’de 120 Hz’e kadar kullanabilirsin.

Bu laptop 2k oyun oynatmaz 1080p ıps veya bütçe yeterse oled monitör iyi olur
neden oynatmasın ki, o kadar önemli değil de özellikleri iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o monitörü laptopa hangi port ile bağlayacaksan onla ilgili bir şey. Eğer HDMI 2.1 varsa 1080p ve 1440p çözünürlükte 240 Hz’e kadar, 4K’de 120 Hz’e kadar kullanabilirsin.
hdmi var da kaçlık olduğunu bilmiyorum

2k monitör sadece oyun için alımazki hocam film dizi youtube yada tarayıcıda takılırkende bence güzel oluyor.
Ben zaten oyun için dedim aynı karta sahip laptopum var 2 k oyun mümkün değil film dizi falan izlenecekse 2k alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: muic
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,832
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri