Yemek Siparisi Oneri ❓️

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,534
Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten icim disim doner oldu XD

Neyse Onerdiginiz guzel gider dediginiz bir seyler var mi ❓❓

Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten icim disim doner oldu XD

Neyse Onerdiginiz guzel gider dediginiz bir seyler var mi ❓❓
trendyolda anlık 350 ye 100 tl indirim oluyo genelde. bitane büfe veya fast food cu vardır . ordan bi cheseburger menü kantin burgeri yani + patso söyle . cola patates hamburger gömersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdıklarımdan sonra canım çekti 100 kilo olacaz bu gidişle psikiyatr lazım heralde bize

trendyolda anlık 350 ye 100 tl indirim oluyo genelde. bitane büfe veya fast food cu vardır . ordan bi cheseburger menü kantin burgeri yani + patso söyle . cola patates hamburger gömersin

yazdıklarımdan sonra canım çekti 100 kilo olacaz bu gidişle psikiyatr lazım heralde bize
SDFGDFJDJDFGJDFJ Harbi Psikiyatri sart XD

Hocam artık internetten hamburger söylemiyorum. İki kere denedim, ikisi de berbattı: kokusu, tadı kötüydü; birinde resmen sadece köfte-ekmek gelmişti. Muhtemelen kapanışa yakındı sinir olup oyle yaptilar XD. McDonald’s ve Burger King düzgün yapıyor anca ama onlar da boykot, yemem. Bu saatte patso falan da gitmezgibi bee farklı bir şey önerebilrimisiniz ?

genelde köz şeyler söylerim ben gerisi bir şekil evden de hallolabiliyor çünkü.

simdi baktim ben herosta 2 orta 600.
Hic duymadim soylediginiz markayi hocam

Hocam Biur kac secenek var sizce hangisinin tadi daha guzel ?

-Little Caesars Pizza -Pizza Bulls -Pasaport pizza

Getir yemek güzeldir
Hocam uygulama degil sorun kararsiz biriyi film izlerken bile 2 saat film seciyorum kotu film izlememek icin vs... Psikolojik diyelim o yuzden yemek onerisi sordum 47 dk olmsu mesela hayla kararsizim XD

Hic duymadim soylediginiz markayi hocam

Hocam Biur kac secenek var sizce hangisinin tadi daha guzel ?

-Little Caesars Pizza -Pizza Bulls -Pasaport pizza

Hocam uygulama degil sorun kararsiz biriyi film izlerken bile 2 saat film seciyorum kotu film izlememek icin vs... Psikolojik diyelim o yuzden yemek onerisi sordum 47 dk olmsu mesela hayla kararsizim XD

Hocam yani böyle yani herşeyi yiyecek tipte bir insansanız ucuz ve doyurucu şeyler yiyin ama sakın yani sağlığa zararlı olanlardan yemeyin.

Hocam yani böyle yani herşeyi yiyecek tipte bir insansanız ucuz ve doyurucu şeyler yiyin ama sakın yani sağlığa zararlı olanlardan yemeyin.
Hocam iste sorun her seyi yiyecek tipte biri degilim o yuzden burdan sordum yoksa gittigim restoranda veya donercide veya cigkoftecide vs. bile adam eldiven takiyormu gozukuyorsa mutfak temiz mi vs. bile bakarim sormamin sebebide bu tadi ve hijyeni iyi olan bir oneri bekliyordum da neyse pizza siparis ettim direk zaten dahada ugrasamam 1 saat olmus XD

Geri