Çözüldü✓ CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

efehsgal

80+
Reaksiyon skoru
26
arkadaşlar yeni aldığım Asus rog G16 bilgisayar her şeyi kurdum vs 4 saat sonra lol indirdim vanguard için yeniden baslatmami istedi başlattım ilk başta video fatal error yazdı sonra restart attı açılıp tekrar hata verdi ve şuan böyle bir hata verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Ekler

• IMG-20260116-WA0049.webp
    IMG-20260116-WA0049.webp
    40.2 KB · Hit: 58
arkadaşlar yeni aldığım Asus rog G16 bilgisayar her şeyi kurdum vs 4 saat sonra lol indirdim vanguard için yeniden baslatmami istedi başlattım ilk başta video fatal error yazdı sonra restart attı açılıp tekrar hata verdi ve şuan böyle bir hata verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin
lütfen yardım edin

oyunlarla pek ilgim yok ama, oyun ile ilgili hata olabilir.
farklı oyun deneyin, sorun yasamazsanız muhtemel oyun yazılımdandır..
2 hafta önce aynı bilgisayari aldjm ilk gunden bu hatayi verdi format atmama rağmen düzelmedi iade ettim şimdi tekrar aldım gene aynj şey napmam lazım bilmiyorum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emre Zengin

oyunla alakalı olacagnı sanmıyorum laptopta yaptıgın oc uv ayarı varmı bıos uzarınden onları stoga cek

yazılımsal bır hata gıbı duruyor format at duzelır belkı

oyunla alakalı olacagnı sanmıyorum laptopta yaptıgın oc uv ayarı varmı bıos uzarınden onları stoga cek

yazılımsal bır hata gıbı duruyor format at duzelır belkı
bios guncellemesi dışı hiçbir şeyi ellemedim, geçen seferde de aynı sorun vardı format atmama rağmen çözülmedi iade ettim cihazı şuanda da aynı sorun

bios guncellemesi dışı hiçbir şeyi ellemedim, geçen seferde de aynı sorun vardı format atmama rağmen çözülmedi iade ettim cihazı şuanda da aynı sorun
hocam buyuk ıhtımalle yazılım gıbı duruyor vanguarddan dolayı degıldır secure boot acıkmı ve wındows uefı modda mı

bilmiyorum ki hocam nasıl kontrol edebilirim
hocam secure boot acmayı ytden bakın kolay bısı
uefı modda olup olmadıgna bakmak ıcın laptopun masa ustunu acması lazım ben baska sekılde bılmıyorum

discord insta ve verebilir misiniz tam olarak nasıl açmam gerektiğini bilmiyorum fotoğraflar atayım size
bunu dene
1) Windows "Ayarlar" >"Windows Update">"Gelişmiş Seçenekler">"Kurtarma">Gelişmiş başlangıç'tan şimdi yeniden başlat yapın.
2)Karşımıza gelen ekrandan "Sorun Gider">"Gelişmiş Seçenekler">“UEFI donanım yazılım ayarları” seçiniz.
3)Karışınıza ya seçenekler listesi çıkar(Bios'u seçin) ya da direkt Bios açılır. Bios'tan "Security" Sekmesi> "Secure Boot". Bu kısımda eğer sorun başlığında attığım gibi Secure boot: Disabled ve Platform Mode: Setup olacaktır.
Bu kısımda Secure Boot Control'u Enabled yapıyoruz fakat bu açmamız için yeterli değil. Enabled yaptıktan sonra "Export Secure Boot Variables" tıklıyoruz ve tamam diyoruz. Bundan sonra kaydet ve çık yapıp, normal şekilde bios'a girerseniz Platform Mode: User ve Secure Boot: Enabled gözükecektir. Her şey bu kadar, iyi oyunlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,522
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri