Şahsıma WhatsApp üzerinden ağır hakaret edildi kişiden nasıl şikayetçi olurum ?

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
101
Ben ikinci el ekran kartı almak için birisiyle anlaştım belirttiği konuma gittiğimde belirttiği gibi bir dükkanı olmadığınıda gördüm sadece boş bir ara sokak satıcıya yazıp aradım durdum bana geri dönüş yapmadı aramaya devam edince şuan müsait değilim yazdı bende 1 saattir yolda olduğumu yarım saattir yağmur altında beklediğimi belirttim yine cevap vermedi en son bende kandırıldığımı anlayınca evime geri döndüm sonradan WhatsApp ta o an aktif olduğunu görünce zevk mi alıyorsunuz bundan komik mi geliyor size yazdım sonra direkt tek bir mesajda ağır hakaretler içeren bir şey yazdı ilk öncelik olarak engelledim ve ss ler aldım bunları cimere yollayıp şikayet başvurusunda bulundum pazarteside adliyeye gitmeyi düşünüyorum bu süreci bu şekilde mi yönetmeliyim işleyiş nasıl ilerliyor tam olarak ne yapmam gerekiyor bilemiyorum maalesef aldığım ss leri çıkartıp götürmem mi gerekiyor sohbeti drive'a da aktardım başka yapmam gereken bir şey var mı ? Sohbet ss ini buraya atmaya emin olamadım sorun yaratır mı burda diye bilemediğim için.

arkadaşın derdi ne acaba nasıl bir keyif yaşıyor bunu yapmaktan çok merak ettim

arkadaşın derdi ne acaba nasıl bir keyif yaşıyor bunu yapmaktan çok merak ettim
Açıkçası bende bilmiyorum hani ilk başta arayıp durmakta istemedim yarım saat yağmur altında bayır çıkmama rağmen baktım cevap vericek gibi değil arayıp durdum ancak yine ulaşamadım hani zorla malınıda almıycam sonuçta yağmur altında bekliyorum parasınıda getirmişim whatsappta tekrar aktif görünce yediremedim kendime bir cevap alırım diye dediklerimi yazdım ne sert şekilde ne argoyu anımsatır şekilde sadece şahsıma ağır hakarette bulunan kelimeler yazdı engelledi.

Açıkçası bende bilmiyorum hani ilk başta arayıp durmakta istemedim yarım saat yağmur altında bayır çıkmama rağmen baktım cevap vericek gibi değil arayıp durdum ancak yine ulaşamadım hani zorla malınıda almıycam sonuçta yağmur altında bekliyorum parasınıda getirmişim whatsappta tekrar aktif görünce yediremedim kendime bir cevap alırım diye dediklerimi yazdım ne sert şekilde ne argoyu anımsatır şekilde sadece şahsıma ağır hakarette bulunan kelimeler yazdı engelledi.
ss atsana okuyalım

Şimdi şahsı hedef göstermeden ötürü haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyorum bir yandan aslında bilir bir kişi gelip bir şeyler derse daha uygun olabilir sanırım.
Boş ver sıkma canını dolandırılmamışsın arkadaşın derdi seninkinden daha büyük muhtemelen

Boş ver sıkma canını dolandırılmamışsın arkadaşın derdi seninkinden daha büyük muhtemelen
Yani gerek yoktu kafama takacağım bir olay değil ama öyle rastgele herkese her ağzıma geleni derim bana bir şey olmaz diye dolaşmasın böyle insanlar ortalıkta amacım o yoksa sanaldan sallayan bir insandan fazlası değil. Teşekkürler yorumunuz için hocam.

Yazışmaların çıktısını al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,161
Son üye
Alaattin
Geri