Ben ikinci el ekran kartı almak için birisiyle anlaştım belirttiği konuma gittiğimde belirttiği gibi bir dükkanı olmadığınıda gördüm sadece boş bir ara sokak satıcıya yazıp aradım durdum bana geri dönüş yapmadı aramaya devam edince şuan müsait değilim yazdı bende 1 saattir yolda olduğumu yarım saattir yağmur altında beklediğimi belirttim yine cevap vermedi en son bende kandırıldığımı anlayınca evime geri döndüm sonradan WhatsApp ta o an aktif olduğunu görünce zevk mi alıyorsunuz bundan komik mi geliyor size yazdım sonra direkt tek bir mesajda ağır hakaretler içeren bir şey yazdı ilk öncelik olarak engelledim ve ss ler aldım bunları cimere yollayıp şikayet başvurusunda bulundum pazarteside adliyeye gitmeyi düşünüyorum bu süreci bu şekilde mi yönetmeliyim işleyiş nasıl ilerliyor tam olarak ne yapmam gerekiyor bilemiyorum maalesef aldığım ss leri çıkartıp götürmem mi gerekiyor sohbeti drive'a da aktardım başka yapmam gereken bir şey var mı ? Sohbet ss ini buraya atmaya emin olamadım sorun yaratır mı burda diye bilemediğim için.