Cherry Tiggo 7 Pro Max Almalı mıyım?

CanCan71

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1800000
Selamün aleyküm. Abiler cherry tiggo 7 pro max versiyonunu almayı düşünüyorum 2. el temizinden. 1.8m civarı. Çok kararsızım. Araba çok hoşuma gidiyor, gerek dış ve iç tasarımı, gerek sunduğu opsiyonlar vs. Ancak çevremdeki birçok kişinin önyargısı var. Kullananların çoğu memnun tanıdıklarım dahil. Yakıtı bir tık fazla olabiliyormuş dediler. Onun dışında bundan vazgeçersem peugo 3008 düşünüyorum 2021 model. Yardımcı olur musunuz lütfen kafam baya karışık ?

tiggo 8 pro var babamda çok memnun büyük araba sadece dedikleri gibi çok yakıyor ama bir şey taşımak istesen ailesel yolculuk yapmak istesen bile çok iyi oluyor ekstra olarak araba kendine göre tarzı var o arabanın içindeki ince ışık bile çok güzel bir hava katıyor geceleri

Memlekette dayımın Tiggo 8 Pro Max var yazları gittiğimde ben kullanıyorum, yakıt olarak 10 LT den az yakmıyor denilebilir, konfor, malzeme kalitesi vs fena değil ama kaza yapınca ne olur, kısa dönemde paslanma oluyor vs gibi söylemler ve gözlemler var sosyal medyada.

Memlekette dayımın Tiggo 8 Pro Max var yazları gittiğimde ben kullanıyorum, yakıt olarak 10 LT den az yakmıyor denilebilir, konfor, malzeme kalitesi vs fena değil ama kaza yapınca ne olur, kısa dönemde paslanma oluyor vs gibi söylemler ve gözlemler var sosyal medyada.
evet bu gibi durumlar kafamı karıştırırıyor ancak onun dışında kullananlar gayet memnun gibi

Enistemde var, boya atma sorunu var. Bayi boyayacak ancak bedel kaybi ucreti vermiyorlar. Ek olarak arkadasim yetkili serviste calisiyor ve tavsiye etmiyor ki bence de alinmasi pek mantikli degil. Bu butcelere VAG grubuna veya toyota, honda bakabilirsin. Elektrikli de bozmazsa tesla, togg veya hyundai bakilabilir.

Geri