1700₺ Civarı Koltuk

Bende var xDrive 15 Li 165 boyum var boyun desteğini boyum yetmediğinden kullanamıyorum :( ama yoksa güzel sorun varsa sorabilirsin

- bir özzelliği var mı? Ve sol ve sağındaki kol koyma yerleri ayarlanıyo dimi?
Evet ayarlanıyor ama kol koyma yerleri çok işlevsiz zaten ellerin klavye ve mouse da olduğu için masadan destek alıyosun koltuğun kol desteğinden değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bide kurulumu çok zor 1:30 saat uğraştım ama benim beceriksizliğim de olabilir

Akıncı da iyi ama sana 15 li daha iyi olur

Evet ayarlanıyor ama kol koyma yerleri çok işlevsiz zaten ellerin klavye ve mouse da olduğu için masadan destek alıyosun koltuğun kol desteğinden değil
ben masanın içine girdiğim için problem olmuyor orası gerekiyor yani yoksa kolum ağrıyor :(

He bide kurulumu çok zor 1:30 saat uğraştım ama benim beceriksizliğim de olabilir
Evet 15 linin kurulumu zor tüm parçalar ayrı olduğu için. Benim fırtına da sadece ayakla koltuk yerleştiriliyordu o çok iyi bir avantaj.

Evet 15 linin kurulumu zor tüm parçalar ayrı olduğu için. Benim fırtına da sadece ayakla koltuk yerleştiriliyordu o çok iyi bir avantaj.
Sırt kısmıyla oturma kısmını birleştirmek çok zor ayaklar ve amortisör falan kolay

İki kişi çok daha iyi kurulur.
Annemle kurduk zaten ama çok zordu işte yine de bi an kuramicaz sandık sonra annem xDrive ı aradı adamlar anlattı falan ne yapmamız gerektiğini sonra oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,528
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri