talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 904
bende istanbulun içindeyim minimum diğer gün teslimat yapılıyorİstanbul
bende istanbulun içindeyim minimum diğer gün teslimat yapılıyorİstanbul
Evet, denemek için 3 sipariş verdiğim bi HB hesabım kapanmıştı. Girmek istediğimde yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Para iadelerim yapıldı tabi ama o kartım da sitede bloke edildi. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.Hesapları banladılar mı gerçekten
bu bi soygunAlıntıyı görüntüle
oğlun başardı anne
Bazen bende de öyle oluyor.bende istanbulun içindeyim minimum diğer gün teslimat yapılıyor
oha sınırsız kupon muymuş kesin iptal olur o zamanAlıntıyı görüntüle
oğlun başardı anne
Kod stoklu değil mi sonuçta tekrar kullandırtmaları onların hatası yazılımı beceremiyorlarsa o kadar adam boşa mı çalışıyor.Evet, denemek için 3 sipariş verdiğim HB hesabım kapandı. Yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.
çok ilginç bir kullanıcı olarak hesabımdaki kuponu kullanmayacağımı nereden bilebilirim ki varsa kullanırım yaniEvet, denemek için 3 sipariş verdiğim bi HB hesabım kapanmıştı. Girmek istediğimde yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Para iadelerim yapıldı tabi ama o kartım da sitede bloke edildi. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.
Hocam depoyu direkt size vermişler, anahtarı da paspasın altına bırakmışlar bu nedirAlıntıyı görüntüle
oğlun başardı anne
gelecek olan kuryeyle iyi geçinAlıntıyı görüntüle
oğlun başardı anne
Kargo sırasında da patlatıyorlar artık. Neyse sabah ola hayrolaGeçmiştede aynı olay yaşanmıştı. Çoğu iptal edildi. Yarın 9-13 teslimatlı alan varsa gelebilir.