❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

Hesapları banladılar mı gerçekten
Evet, denemek için 3 sipariş verdiğim bi HB hesabım kapanmıştı. Girmek istediğimde yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Para iadelerim yapıldı tabi ama o kartım da sitede bloke edildi. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.

1768686514233.webp

oğlun başardı anne

Tuvalet kağıdı, yumuşatıcı, saat, çikolata, darbeli matkap ıvır zıvır çektik bakalım karşımıza ne çıktıysa :kekw:

Evet, denemek için 3 sipariş verdiğim HB hesabım kapandı. Yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.
Kod stoklu değil mi sonuçta tekrar kullandırtmaları onların hatası yazılımı beceremiyorlarsa o kadar adam boşa mı çalışıyor.

Evet, denemek için 3 sipariş verdiğim bi HB hesabım kapanmıştı. Girmek istediğimde yok böyle bir hesap dedi ve aynı mail ve tel numarası ile birkaç ay boyunca tekrar kaydolamamıştım. Para iadelerim yapıldı tabi ama o kartım da sitede bloke edildi. Kaydolduğumda ise tüm sipariş geçmişi uçmuş hesap sıfırlanmış sanki yeni baştan açılmış gibiydi. Suistimal edenlere acımıyor HB, N11 de benzer kafadadır.
çok ilginç bir kullanıcı olarak hesabımdaki kuponu kullanmayacağımı nereden bilebilirim ki varsa kullanırım yani

Geçmiştede aynı olay yaşanmıştı. Çoğu iptal edildi. Yarın 9-13 teslimatlı alan varsa gelebilir.

Geri