Bu forumda çok garip kişiler var. Dışarıda olsa sürekli dayak yerler ama burada konuşup dururlar böyle.kardeş iyi misin
Bu forumda çok garip kişiler var. Dışarıda olsa sürekli dayak yerler ama burada konuşup dururlar böyle.kardeş iyi misin
kargoya verildi sövsen ne yazarİNŞALLAH İPTAL OLUR ( BU KISIMDA SİZE ÇOK FENA KÜFÜR ETTİĞİM ANLAMINA GELİYOR)
Hangi ürün verilmiş hocamkargoya verildi sövsen ne yazar
philips tıraş makinesi almıştım 429 a vermişlerHangi ürün verilmiş hocam
Güle güle kullanın hocamphilips tıraş makinesi almıştım 429 a vermişler
teşekkürler umarım herkesin siparişi kargoya verilir hepsişekerci olayı olmasınGüle güle kullanın hocam
Valla 2 sipariş geçtim ban yemem umarım 2 sipariş yüzünden.Çünkü çoğu alışverişimi hbden yapıyorum.teşekkürler umarım herkesin siparişi kargoya verilir hepsişekerci olayı olmasın
yok ban yemezsin 2 siparişe aynı üründen arka arkaya sipariş verince ban atıyor ama 3-4 tane oluncaValla 2 sipariş geçtim ban yemem umarım 2 sipariş yüzünden.Çünkü çoğu alışverişimi hbden yapıyorum.
bende aynısından geçtim sadece sipariş alındı, şuan hazırlanıyor statüsünde değil.philips tıraş makinesi almıştım 429 a vermişler
bence verirler kargoya her ürünü göndermeyebilirlerbende aynısından geçtim sadece sipariş alındı, şuan hazırlanıyor statüsünde değil.