Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,383
githubtan doğru sayfadan kurduğunuza emin misin?Dün Onu Kurdum Ondan Sonra Bu Vürüs Felan Bulaştı Kasperskyde Çalışmıyor Zaten
githubtan doğru sayfadan kurduğunuza emin misin?Dün Onu Kurdum Ondan Sonra Bu Vürüs Felan Bulaştı Kasperskyde Çalışmıyor Zaten
https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithubtan doğru sayfadan kurduğunuza emin misin?
sayfa doğru, goodbyedpi kaynaklı olduğundan emin misiniz?
Normalde Forumlarda Aktif Olan Biri Değilim Ordaki Mesaj Sayımıda Görmüşsündür O Pp'de Arkadaşlarla 1.6 Oynarken Mic Açınca Ağız Öyle Oluyor Diye Komiğimize Gitti Diye Koymuştum Taa 2021'den KalmaTechnopattaki sensen yazamadım yazamadıkça deli oldum, banım var. Öncelikle Kaspersky iyi değil, muhtemelen crack uygulama indirdiğin sebepten virüs yemişsin format at. Ayrıca ordaki pp niyeyse burda daha önce ban yemiş bir arkadaşın ppsine benziyor
Bilemiyorum Hocam Vallasayfa doğru, goodbyedpi kaynaklı olduğundan emin misiniz?
Teşekkürler Kayıt Defterini Resetleme Logları Var Onları KullanıcamMalwareBytes ile sistemi taratın. İdm için sürekli freetrial yaptıran register keyler vardı diye biliyorum. Geçmiş olsun