Yardım Hangi psu yu almalıyım

Modüler olanı 6.6 civarı. Galiba 5 civarı pek seçenek yok. Evga, deepcol ve 1st araştırıcam
Modüler istiyosan 1st olanı al geç hocam o fiyata şuan daha iyisi yok

Merhabalar. Ddr5 sisteme geçtim. Sistem özelliklerim şu şekilde;
Ryzen 5 7600x
Rtx4060ti 8gb
32gb ddr5 ram ve asrock a620m anakart.
Güncel kullandığım psu power boost fury 750w ancak güvenemediğim için Psu arıyorum. Önceliğim kaliteli, sessiz, modüler ve olası bir ekran kartı yükseltmesine uygun olmalı(4070ti gibi) Bütçem en fazla 5k civarı
Şimdilik bu mıdelleri düşünüyorum önerilerinize açığım. Teşekkürler
evga gq 650w ful modular 2014 te aldım hala devam
tierlist:

Sizin öneriniz nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BD modelleri sandığınız kadar kaliteli modeller değil. FSP'de ustası değil. Özellikle düşük bütçelerde.

Modüler istiyosan 1st olanı al geç hocam o fiyata şuan daha iyisi yok
İyi duruyor ama hiç duymadım dediğim gibi. Hakkında kötü bir yorum yok bazı kullanıcıların fanda hafif biz vızıltı şikayeti haricinde. Listeme aldım

evga gq 650w ful modular 2014 te aldım hala devam
tierlist:
Evga supernova gt750 hâlâ aklımda ancak artık model eskidi :)

Son düzenleme:

İyi duruyor ama hiç duymadım dediğim gibi. Hakkında kötü bir yorum yok bazı kullanıcıların fanda hafif biz vızıltı şikayeti haricinde. Listeme aldım
Cybenetics onayı var hocam benim de çok duyduğum bir model değildi ama globalde tanınmış.

TR de:
uretici: fsp, sesasonic
marka :phantex ve nzxt bunlar psu larını ust seviye urettirir. digerler butceye gore.
Ydısı: seasonic, super flower, fsp (seasonic fiyatları TR ye gore cok uyguna geliyor.) tercigim seasonic olur. yeni sisteme Bg gidince 850 civar seasonic alıcam..

TR de:
uretici: fsp, sesasonic
marka :phantex ve nzxt bunlar psu larını ust seviye urettirir. digerler butceye gore.
Ydısı: seasonic, super flower, fsp (seasonic fiyatları TR ye gore cok uyguna geliyor.) tercigim seasonic olur. yeni sisteme Bg gidince 850 civar seasonic alıcam..
Seasonic fiyat hariç katılıyorum

İğrenç cw ve fan sesleri fsp'nin imza hareketi valla.. Asla alınmaz.
Öneriniz nedir hocam.

Öyleymiş ama bütçemi de aştı bir miktar ona hiç dikkat etmedim. Direkt ucuzdur algısıyla

Seasonic fiyat hariç katılıyorum

Öneriniz nedir hocam.

Öyleymiş ama bütçemi de aştı bir miktar ona hiç dikkat etmedim. Direkt ucuzdur algısıyla
buyur seasonic 850: 6k

1st player atılan baya iyiydi fiyatı, normalde raijintek cratos 850 öneriyordum bayadır da o da zamlandı. senin bütçede aklıma yatan bir şey yok. B+,A tier ve 0 rpm olan herhangi bir ürün alabilirsin. https://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078 al tier lişsti de atayım yardımcı olsun.
Teşekkürler hocam

rajin ne kadar?
7300 civarı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,310
Son üye